--> У луцькому політесі заборонили проводити лекцію про біткоїни | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькому політесі заборонили проводити лекцію про біткоїни

1
2
У луцькому політесі заборонили проводити лекцію про біткоїни
У Луцькому національному технічному університеті майнеру криптовалюти заборонили проводити семінар про біткоїни.

Про це повідомив ректор Петро Савчук.

Нагадаємо, днями в соціальних мережах з’явилася інформація про проведення семінару «Ілюзії та реалії світу криптовалют. Розкажемо та покажемо» на базі факультету бізнесу Луцького національного технічного університету.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Хтось не думає, що робить», - ректор Савчук про скандального майнера біткоїнів

Зокрема, організатором заходу виступив екс-керівник інформаційно-обчислювального відділу вишу Владислав Токарчук, який фігурує в одіозній справі видобутку криптовалюти.

Нагадаємо, 8 лютого у луцькому політесі кіберполіція провела обшуки через те, що один з працівників видобував криптовалюту і використовував для цього електроенергію вишу.

За інформацією правоохоронців, працівник Луцького національного технічного університету викрадав персональні дані і продавав їх за криптовалюту.

За інформацією «Волинь24», саме Владислав Токарчук причетний до видобутку криптовалюти в ЛНТУ.

Відтак, керівництво Луцького НТУ вважає недоцільним проведення семінару на його території та пропонує винести за межі університету.

«У зв’язку з тим, що наразі триває кримінальне провадження, а сам Владислав Токарчук уже не є працівником вишу, не можу допустити проведення цього семінару у стінах навчального закладу. За інших обставин я обов’язково підтримав би подібні ініціативи», - каже ректор університету.

Усім зареєстрованим учасникам повідомлять про зміну місця проведення семінару електронною поштою, а також інформація з’явиться на сторінці Владислава у Фейсбуці.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ех Савчук... Сам не вмієш, то хоч-би навчився! :)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні