Луцьких собак пригощатимуть у ЦНАПі

6
3
Луцьких собак пригощатимуть у ЦНАПі
У луцькому ЦНАПі вперше в Україні запровадили можливість зареєструвати домашнього улюбленця. А всі, хто зареєструє тварину 15 березня, отримає смаколик для тварини.

Нагадаємо, у Луцьку ввели обов’язкову реєстрацію всіх хатніх тварин міста Луцька та впроваджують програму ідентифікації тварин жетонами з QR-кодом, - повідомили у ЦНАПі.

Для реєстрації домашнього улюбленця необхідно звернутися у ЦНАП. З необхідних документів з собою треба мати: паспорт громадянина України та ідентифікаційний код власника домашньої тварини; ветеринарний паспорт для тварини (при наявності або у випадку розбіжності місця реєстрації та фактичного проживання); документ, що підтверджує право на пільги власника домашньої тварини (при наявності), платіжний документ та фото тварини.

Власник реєструє улюбленця та отримує персональний онлайн кабінет. Отримавши спеціальний жетон з QR-кодом, тварина надійно захищена від втрати та отримує багато інших переваг.

Вартість жетону становить 40 гривень.

Цікаво, що нагоди запровадження нової послуги, всі, хто зареєструє тварину у ЦНАП 15 березня, отримає смачний подарунок для свого улюбленця від департаменту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
До дупи ваш смаколик1
Відповісти
і шо? хом'яків теж?))
Відповісти
Ще хтось не нажерся, то вирішив позбирати по 40 грн. Я уявляю на скільки збільшиться бездомних тварин! Придурки. З людьми не можуть розібратися, беруться за тварин. Бомжів пореєструйте, щоб не засмерджували місто. От дебіл на влада, одні придурки!
Відповісти
Знову дебіли при владі спочатку роблять, а потім думають. Після такого впровадження скільки котів і собак буде викинуто на вулицю. Де одиноким пенсіонерам знайти зайвих 40 гривень. Владних придурків пора ставити на місце. Облік і контроль над тваринами повинен бути, але без корупції і не сьогодні коли вижити і так важко.
Відповісти
Луцьким депутатам видайте QR-коди
Відповісти
Які переваги отримує зареєстрована тварина? За реєстрацію кота смаколики не дадуть?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні