Водій маршрутки відмовився ставати на зупинках у Княгининку. ФОТО

23
-1
Водій маршрутки відмовився ставати на зупинках у Княгининку. ФОТО
Волинський маршрутник зупинився у Княгининку лише на одній зупинці. Ставати на інших - криком відмовився.

Інцидент трапився у середу, 14 березня, - пише Іра Макарчук на сторінці "Наш Луцьк" у Фейсбуці.

"Маршрутка "Рожище (Єлизаветин)", 12:26. Обурена поведінкою водія. Зменшив кількість зупинок в селі Княгининок, аж до однієї", - йдеться у дописі.

За словами Макарчук, на інших зупинках від відмовився ставати. При цьому заявив це у підвищеному тоні.

"Невже в Княгининку зявилися нові правила, через які не можна зупинятись на інших зупинках? Чи це вигадка, лише цього водія...", - риторично запитує авторка допису.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ахуєвають не по дням, а по часам
Відповісти
І в Луцьку деякі водії маршруток ігнорують «Сигнал до водія» на зупинці біля меморіалу. І ще в наглу говорять: «Треба було натиснути кнопку» . За моїми спостереженнями, такі дії як молодих водіїв, так і пенсіонерів-водіїв. Вони не реагують на аргументовані зауваження. Останніх, навіть, частіше... хами.
А що робити школяру, прохання про зупинку якого проігнорував водій-явсемогутнійіменівседозволеноавидровамовчіть . Чим вище плата за проїзд, тим більш хамські водії.
Відповісти
на себе дивіться чим більше хамовитих пасажирів тим більше буде хамовитих нас
Відповісти
Коли підараси почнети давати квитки за проїзд , коли Вас почнемо котролювати тоді побачимо як заспіваєте, полива з вас на бріжі стоїть і отримує субсидії
Відповісти
Купи собі беху за штуку на бляхах і не мороч нам голову, лох
Відповісти
Будеш ти не лох,коли на кінцевій зжереш всі квитки ,які не додав. То кращє роздавай,меньше жерти буде
Відповісти
Тилашара, купи собі Айфон і ний про дорогий проїзд
Відповісти
Не в дорогому проїзді справа,а в твоїй не митій пиці. Смердиш
Відповісти
Кх... якби делікатніше сказати ? - Бовдуре, навчись формулювати свої думки і писати зрозумілою мовою.
Відповісти
Я на себе і дивлюся.
І вмію аналізувати вчинки.
А маршрутчики на сьогоднішній день «стали в позу»
Краще б зробили висновки і адекватно реагували на зауваження.
«І в Луцьку деякі водії маршруток ігнорують «Сигнал до водія» на зупинці біля меморіалу. І ще в наглу говорять: «Треба було натиснути кнопку» . - в чому хамство пасажира?
Додам: водієві підтвердили й інші пасажири, що кнопку натиснули і було чути сигнал.

Чи місце зупинки визначається на конкретну хвилину і залежить від настрою водія?
Автор допису висвітлив конкретну ситуацію і конкретного водія. А Ви - «все да ни о чем».
Відповісти
Не водії , а трактористи з Мухо?ранска , які на фермі гній возили !
Відповісти
В нас є в кінці-кінців є влада,яка наведе порядок з перевізниками і водіями-ДОВБОЙОБАМИ? Нема такого дня,щоб не було інформації про водія-довбойоба.А винні_ПЕРЕВІЗНИКИ!!!Які не проводять ніяких бесід-інструктажів з довбойобами,а лише зацікавленні,щоб довбойоб різними методами накосив побільше бала.Коли цей безлад в цій країні припинеться?
Відповісти
тоді припиниться коли ти наберешся розуму і станеш говорити нормальною літературною мовою
Відповісти
Не тобі засранцю мене вчити,як правильно розмовляти.Раз захищаєш,значить сам такий.
Відповісти
Факту-бовбодятлу. Тобі , ідіоте , зробили слушне зауваження. Навчися людської мови.
Відповісти
Не виправдовую водіїв, але пасажири також знахабніли вкрай і вважають що громадський транспорт повинен їх возити чи не по квартирах. В конкретному випадку маршрут приміський і має маршрутний лист з переліком передбачених зупинок. І тільки там водій має право зупинятися. Нехай Іра Макарчук з'ясовує які зупинки передбачені маршрутним листом. Що стосується зупинок в Луцьку, то слід розуміти що є зупинки для міських маршрутів на яких зобов'язані зупинятися автобуси що курсують цими маршрутами. Приміські, а , тим більше, міжміські автобуси НЕ ПОВИННІ зупинятися на всіх зупинках де заманеться пасажиру. Але ж хруні думають лише про власний комфорт і про себе і їм байдуже до інших пасажирів які їдуть в інше місто , поспішаючи на інший рейс, чи на потяг, або ж літак. Водії, зупиняючись на зупинках де маршрутним листом це не передбачено , порушують графік руху, умови перевезення і договори про надання транспортних послуг з відповідними структурами.
Відповісти
А, то пасажири маршрутки Рожище поспішали на літак ,тому водій зробив тільки одну зупинку у Княгининку=))
Відповісти
Навіщо пересмикувати ??? Ви ж не знаєте хто з пасажирів і куди їде. І сказано ж: є маршрутний лист в якому визначені зупинки де має зупинятися автобус. І нічого йому зупинятися на вимогу кожного лінивого рагуля якому лінь пройти сотню-дві метрів.
Відповісти
Коли перегони роблять,то їх зупинити важко.Стоїш на зупинці,а воно пролітає повз тебе,б спішить до Там-таму чи Цуму побільше людей понапихати.Мудили.
Відповісти
Ти крім того,що страшне ,смердюче,щє і тупе. Два слова до купи зліпити не можеш,як і більшість твоїх каллєг. А білети все ж таки роздавай. Щє подякуєш за пораду. Кожен день вас не нищєбродів бачу. Таке враження що по спецвідлову набирають.
Відповісти
водії маршруток взагалі *****
ви тільки на одному 40му бія вишеньки постійте. подивіться скільки вони там роблять аварійних ситуацій. як вище було сказано це маршрутка перегони))) хто більше насобирає .
та і впустять а не випустять
Відповісти
не тільки в княгининку,а й у Луцьку зупиняла маршутку,Ольганівську щоб заїхати додому з роботи на Рудню,мені довелося іти пішки з рожищ по болоті,тому що їхало реально бидло,яке нікого крім себе не бачило, спеціально не сідала до рожищ бо знала що зара буде Ольганівська простояла пів години,і сіла до рожищ.
Відповісти
це було вечері в 18:32.,11.02.19р
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні