Аварія на Волині: водій збив атовця і втік

0
-1
Аварія на Волині: водій збив атовця і втік
У Рожищі водій збив 43-річного атовця Павла Хоменського і втік з місця аварії.

Автопригода трапилася у суботу ввечері, 10 березня, - пише Район.Рожище.

Внаслідок аварії потерпілий отримав перелом ноги. Нині йому мають зробити операцію та вставити пластину, коштів на яку родина немає.

«У суботу ввечері, 10 березня, Павло повертався додому з роботи і його збила машина, після чого він втратив свідомість, а водій - втік. Син прийшов до тями, коли з дороги його вже підіймав невідомий хлопчина, який і привіз його на мотоциклі додому. Я й не подумала, що сталася така біда. Тому до лікарів та поліції ми звернулися лише вранці наступного дня. У райлікарні Павла оглянули та сказали, що у нього закритий перелом правої стегнової кістки зі зміщенням», - втираючи сльози розповідає мама Павла, Валентина Григорівна.

«А в Госпіталі Ветеранів війни, куди ми поїхали, призначили операцію на четвер, 15 березня, бо було вільне місце. І хоч операція та медикаменти безкоштовні для атовців, але потрібно заплатити за пластину, яка коштує 9 300 грн. Ці гроші треба зібрати до завтра. Я вже ходила до різних партійних осередків, але то ж не так швидко робиться», - бідкається згорьована жінка.

Всі охочі фінансово допомогти сім'ї Хоменських можуть переказувати кошти на картковий рахунок Приватбанку 5168 7572 9644 2959 -
Хоменський Павло Михайлович.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні