У Ківерцях чоловік стріляв у собак серед білого дня

13
-1
У Ківерцях чоловік стріляв у собак серед білого дня
У Ківерцях на вулиці Незалежності чоловік серед білого дня влаштував полювання на бродячих псів.

Про це у групі "Ківерці" в Фейсбуці 13 березня повідомляє ківерчанин Олександр Коржов.

"Сьогодні наблюдав таку картину: на вулиці Незалежності навпроти колишньої бібліотеки СШ №! молодий чоловік періодично виходячи зі своєї хати стріляв з воздушки по проходячим мимо псам" - написав він.

Інцидент відбувався саме в той час, коли люди йшли з роботи додому та забирали своїх діток з дитячого садочка.

"Я сам проїжджаючи на велосипеді зупинився розмовляти по телефону як в радіусі від мене в 6-8-ми метрах пролітали ці кулі" - пише Олександр.

"Виходить так: сьогодні він стріляє нагло собак, які пробігають, а завтра буде стріляти по дітях, які проходять" - обурюється автор посту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну ти і глазастий за 6-8 метрів побачити політ куль від воздушки
Відповісти
То можна сказати що Українці сьогодні їдять свинину,а завтра будуть людятину їсти чи як?Чого дикі тварини ходять по вулиці?Шо робить влада?Там же діти зі школи вертаються,а там собаки голодні без намордників чекають якуб то дитину роздерти.
Відповісти
Собака стала дика тварина? Прирівнювання прямо як до скажених вовків.
Відповісти
Це коли в тебе дома ,а як на вулиці без власника то гірше скаженого вовка ніхто не знає чого чекати, ти далбайоб знаєш скільки людей загризли собаки за останні 5 років?Вовки точно нікого в Україні за останній час не загризли.
Відповісти
Мутна єресь, велосипидист ложний,всіх велосипидистів намагались і часто кусали отакі песики які ходять по вулиці в пошуках приключнній,а цей якийто не такий прям собачий защітнік,но нічьо хайно штанини пороздирають,навнрнеться роздере харю і всьо пройде.
Відповісти
Но правильно ,всьо по Павлову,виробляється рефлекс у тварюк,коли діти ідуть зі школи песики никаються шоб не получить свинцю в сраку.
Відповісти
Бродячі собаки не зовсім добре. Винні у цьому не собаки а ми люди. А тому стрілку я б проламав череп. Стрілок ти гандон.
Відповісти
Ти шо дебіл? Це люди дикі, а не тварини.
Відповісти
і не можеш бачити причинно наслідкових зв*язків,люба тварина крім птиці,яка ходить по вулуці поза мешканням чи земельною ділянкою є ДИКА.
Відповісти
Ти молодець. І я б зробила те саме тому бидлу, яке стріляє собак.
Відповісти
Поки твою дитину не покусали ти думаєш так,а як покусають і ти будеш бігати шукати вакцину від сказу, ти голими руками пороздираєш і собак і котів і
тих хто відповідає за те щоб дикі тварини не шастали по вулицях
Відповісти
у статті є багато перебільшень і неточностей , а проблема з бродячими собаками була є і буде
Відповісти
Звертаюся до нашого пильного спостерігача Олександра!! Незнаючи причин такої поведінки чоловіка ти роздув тут цілий детектив! В районі 1-ої школи постійно бігають табунами собаки і не маленьки...тут школа, поруч садочок, діти постійно ходять, не раз були випадки що собаки недавали проходу людям та й і дітям малим. Чоловік просто відлякував і спробував прогнати десятки собак з вулиці щоб безпечніше було ходити! Ні одна собака не постраждала! І поганих намірів він не мав!! А ви зробили з людини звіра вже якогось!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні