Газ дорогий: у луцькому коледжі мерзнуть студенти

0
-3
Газ дорогий: у луцькому коледжі мерзнуть студенти
Другий день поспіль студенти Волинського коледжу Національного університету харчових технологій у Луцьку сидять за партами в куртках й мерзнуть.

Про це повідомляє ІА Волинські Новини

Студенти коледжу звернулися звернулися в редакцію та повідомили про проблему:

«Дуже холодно в класах, доводиться сидіти у куртках. Ще перше-друге заняття – нічого, а далі через сирість та холод усе тіло промерзає, пальці мерзнуть, ні про яке навчання не можна думати, аби тільки швидше піти звідти. Нам нічого не пояснюють, кажуть потерпіти тиждень-два, мабуть, чекають поки весна теплом зігріє нас», - розповідають студенти.

Директор навчального закладу Ігор Корчук спочатку відмовився коментувати, мовляв, у кабінетах 15-18 градусів тепла й нічого драматизувати. Однак потім таки пояснив, що студентам холодно – бо дорогий газ.

«Це пов’язано з великою вартістю плати за газ. У нас є кошторис і ми за нього не можемо вийти. То ж ви знаєте, що в ОДА штаб засідав, не вистачає коштів. У нас на оплату газу не вистачає грошей, багато не вистачає. За минулий місяць ми спалили 135 тисяч кубометрів газу, він дорогий і неякісний. То ви запитайте у тих, хто дає нам його в 10 разів дорожче, ніж його собівартість», - пояснив директор.

Втім, якої саме суми коштів не вистачає, аби студенти навчалися в теплі, директор так і не зміг назвати.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні