Люди оцінюють життя у 51 гривню, - волинські патрульні

3
10
Люди оцінюють життя у 51 гривню, - волинські патрульні
У Луцьку за 2018 рік оштрафували більше 2 тисячі волинян на 51 гривню за те, що вони не пристібаються у машинах. Адже це може врятувати життя.

2 236 постанов за порушення правил користування ременями безпеки оформили патрульні поліцейські на Волині від початку року, - повідомляє прес-служба патрульної поліції Волині у Фейсбуці.

Більшість водіїв нехтують цим простим правилом – пристібатись самим, пристібати дітей, зберігаючи собі і їм життя.

Штраф за таке порушення – 51 гривня: саме в стільки оцінюють люди безпеку свого життя.

«Чомусь за кордоном наші водії це роблять, не вагаючись. Пристібатись потрібно, адже при аварії це шанс зберегти своє життя і отримати менші травми. При ДТП основні удари припадають на голову й коліна, людина намагається втриматись за кермо, але часто просто вилітає з автомобіля. Тож ремінь насправді дає шанс врятуватись», - наголошує патрульний Мирослав Демчишак.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тільки ідіот не пристібається.Навіть на малій швидкості можна розбити голову. Ф коли у водія загине пасажир.який був непристебнутий, то водія будуть судити за вбиство або каліцтво.
Відповісти
А штрафувати пішоходів, які перебігають дорогу перед носом патрульної машини вони не збираються? Таку картину можна спостерігати кожного дня.
Відповісти
Коли людям продають права, вручайте пам'ятки. Пристібатись за кермом водію і пасажирам, включати поворот при повороті ну і так далі. І БУДЕ ПОРЯДОК.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні