У Рокинях під Луцьком знімали історичний фільм

6
2
У Рокинях під Луцьком знімали історичний фільм
У селищі Рокині Луцького району завершили зйомки трисерійного фільму «Реформація. 500 років потому».

Про це повідомив режисер Сергій Шараєвський у Фейсбуці.

"Останній день зйомок ігрових сцен ми завершили епічно: 2 години діставали бус з болота. Але зйомка вийшла класна все-одно. Знімали в Рокинях в стародавній хатині", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, у фільмі знялися актори Волинського облмуздрамтеатру Павло Гарбуз, Ярослав Абрамюк, актор театральної студії "ГаРмИдЕр" Дмитро Безвербний, доброволець "Азову" Олексій Кушнєр. Цікаво, що в одній із серій актором став оператор Юрій Ребрик.

Перші дві серії фільму знімали у понад 10 країнах Європи та в Україні.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки можна тих штундів піарити?
Відповісти
Баптисти не мали до реформації жодного відношення. Реформація дала значущий поштовх розвитку науки ,літератури та мистецтва в західній європі. Всі так звані православні країни бідні і не розвинутіі.Протестанти друга за чисельністю деномінація в християнському світі,після католиків. Православні відповідно найменша.Отже,замість рококо і барокко маємо крашанки і мазанки,а протестантські країни найвищий рівень життя в світі.
Відповісти
Марновірні - знімають для вас пропагандистські фільми, а бус з болота дістати не можуть. Стали б, натхненно помолилися б - і бус сам би вискочив би з болота. Я читав біблію - там дива робилися і за значно меншої потреби
Відповісти
Класні фотки
Відповісти
Убогие, что вы хотите показать своими съемками? Что отпали от истинной Русской православной церкви? Что вместе с раскольниками будете нас убивать? Через ваши реформации Малороссия (а не украина) и откололась от Великой Руси!
Відповісти
И ещё! За Русь усрусь! Или на бутылку сяду!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні