--> Добре не подумали, коли заборонили машини в парку, - луцький активіст | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Добре не подумали, коли заборонили машини в парку, - луцький активіст

4
1
Добре не подумали, коли заборонили машини в парку, - луцький активіст
Луцький самооборонівець Олександр Ніколайчук вважає, що обмеження руху машин у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки було правильним, але не продуманим.

Про це Олександр Ніколайчук написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадіємо, у Луцьку вночі у вівторок, 13 березня з Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки не міг виїхати автомобіль "Деу Ланос". У «Самообороні» розповіли, що у луцьку парку є обмежувач руху, який підіймають і опускають. Вночі у парк заїхали на машині хлопець з дівчиною відпочити, а виїхати не змогли. Охоронець зоопарку мав пульт до обмежувача руху і відкрив проїзд для машини.

Самооборонівець зазначив, що через такі новововведення виникає ряд запитань.

"Як на територію Центрального парку Луцька потрапити, скажімо, патрульному автомобілю поліції, слідчо-оперативній групі міськвідділу чи швидкій або пожежній, коли виникне нагальна потреба (до прикладу, у випадку пограбування чи, банально, комусь раптово стало зле, коли важлива кожна не те, що хвилина, а й секунда)", - зазначив Олександр Ніколайчук.

"Жодної інформації біля боларду немає, хто і як оперативно може опустити "стовпчика", до кого звертатися, де той "пультик", де відповідальна особа і як із нею мати зв'язок", - написав чоловік.

"Можливо, Муніципальна Варта підкаже, чи хтось із міськради, виконкому, ЖЕКу... Проблеми з кабінетів не видно... А "парасольки" таки гарні", - додав Олександр Ніколайчук.

Постр прокоментував радник мера Ігор Поліщук. Він зазначив, що усі екстрені служби знають як заїхати в парк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Які машини ви що інваліди чи такі поважні Бариг-Бики міста Луцька що вже і ходити не можете, для таких є інші місця. Не перетворюйте парк в свинарник і дешевий базар замаскований під чортзнащо. Трезвій чоловіче переходь на велосипед ми йдемо в Європу.
Відповісти
Все добре продумали. Чого вночі машиною в парку бути ? То що вам ліс. У 80-ті був порядок- був парк. Нікому не кортіло їхати машиною в парк. Була якась культура відпочинку в парку, Туди йшли дихати свіжим повітрям , а не смердючими газами від авто.
Відповісти
що робить у понеділок у парку самообороновець Ніколайчук, визволяє своїх подільників?
Відповісти
Там Ніколайчук призначив зустріч, але вона не відбулася
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні