--> Військовий зарізав місцевого жителя в Одеській області | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Військовий зарізав місцевого жителя в Одеській області

4
5
Військовий зарізав місцевого жителя в Одеській області
Група молодих чоловіків, віком від 18 до 20 років, спровокували бійку з військовими.

В Іванівському районі Одеської області в ніч на 12 березня військовослужбовець 28-ї окремої механізованої бригади під час спровокованого конфлікту вбив місцевого жителя, - пише Уніан.

До чергової частини Іванівського відділення поліції надійшло повідомлення від оператора лінії «102» про те, що в смт Петрівка під час бійки чоловік дістав ножове поранення.

«Встановлено, що двоє жителів розпивали алкогольні напої в місцевому барі. Між ними на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин виник конфлікт, під час якого один з чоловіків вдарив свого знайомого ножем в область паху і тильну частину ноги вище коліна», - повідомили в поліції.



За даними поліції, від отриманих тілесних ушкоджень і втрати крові постраждалий загинув на місці. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Відзначається, що зараз вирішується питання про затримання 30-річного правопорушника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Разом з тим, згідно з повідомленням прес-служби 28-ї окремої механізованої бригади, 30-річний солдат - військовослужбовець механізованого підрозділу - за місцем постійного проживання в компанії бойового побратима і дружини святкував свій день народження.

«Група підпилих молодих чоловіків, віком від 18 до 20 років, спровокували бійку з військовими. В результаті один з хлопців - 19-річний Дмитро - зазнав ножового поранення і дорогою до лікарні помер від втрати крові. Ведеться слідство», - повідомили в прес-службі, уточнивши, що підозрюваний у вбивстві військовослужбовець характеризується колегами позитивно.

Як розповіли очевидці, компанія п'яних молодиків спровокувала бійку з військовими, негативно відгукуючись про учасників АТО.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"в компанії бойового побратима" сильно сказано. а так просто нажерлись дві свині без тормозів з ножами.
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу интернет страниц, пересмотрел много роликов на Ютубе, но больше всего мне понравился ресурс https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вариантов для работы, вычитал отзывы и истории тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом жизни в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/polskie-vyrazheniya-dlya-nachinayushhix.html
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю телевизор!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно руководству страны. А мы это хаваем.
В последнее время все больше смотрю Youtube и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте лишние, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную статью, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/prazdniki/vyxodnye-dni-v-ukraine-v-dekabre-2017-goda.html
Відповісти
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время основная часть новостных источников подает неправдивую информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 хороших источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только качестенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/socialna-dopomoga/rozmir-alimentiv-na-ditinu-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/prorotstvo/proroctva-pro-ukra%D1%97nu.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/kalendar-na-2017-rik-u-lyutomu-zi-svyatami-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-lipen-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/kalendar-svyat-u-grudni-na-2017-rik-v-ukra%d1%97ni.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні