Як у «Nester-House» відсвяткували 8 Березня

0
3
Як у «Nester-House» відсвяткували 8 Березня
В маєтку «Nester-House», що в селі Світязь, відбулося яскраве свято, присвячене весні та Міжнародному жіночому дню.

8-го березня усіх жінок, юнок та дівчаток галантно зустрічали при вході в ресторацію чоловіки з квітами в руках. Привітання зі святом, тюльпани в подарунок – це гарантувало представницям прекрасної статі гарний настрій на весь вечір. Про це пише Район.Шацьк.



Було помітно, що на жінок чекали: квіти, вербові котики у вазах, ароматичні свічки на кожному столику, казково оформлена фотозона від святкового агентства з Шацька «Джеральдіна», романтична музика.

Гостей, які завітали цього дня в «Nester-House», привітали господар закладу Петро Нестерук та неперевершена Ніна Вирович, директор Шацького міського будинку культури. А згодом усі гучно аплодували Ніні Федорівні, бо днем раніше Президент Петро Порошенко присвоїв їй звання заслуженого працівника культури України.

Гості мали можливість пригощатися святковими стравами, де родзинкою столу була піца на різний смак.

Для жінок виступав дует спортивних хлопців з танцювальними композиціями, ліричну і запальну музику дарував Dj Baks (резидент нічного клубу «Opera Dance Club», м. Луцьк).

Приємним сюрпризом для жінок став розіграш святкової лотереї, де ті, кому пощастило, отримали в подарунок приємні подарунки та суперприз від закладу – сертифікат на відпочинок у чанах.

Завершився вечір драйвовою дискотекою, милими посиденьками закоханих пар, душевним спілкуванням і непереборним бажанням повернутися в «Nester-House» ще раз. Бо вечір, проведений у закладі - це завжди свято!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні