Де знайти няню в Луцьку

2
-4
Де знайти няню в Луцьку
Робота, робота, робота…На доглядання, годування, забавляння, розвиток дітей у такому ритмі майже не залишається часу, тому батьки нерідко звертаються за допомогою до нянь. Однак навіть кропіткий підхід до пошуку виховательок не гарантує, що вам вдасться знайти Мері Поппінс для чада. Наприклад, на початку березня країну сколихнув прикрий випадок: лучанка Марія Сенатор, яка працювала нянею в Ольги Фреймут, вдарила по обличчю її сина. Дитині відомої ведучої – трохи більше 1,5 року. При цьому Марія Сенатор сказала, що це – «здача», бо хлопець її вкусив.

«Волинь24» підібрало сервіси для пошуку нянь у Луцьку та поцікавилося, де нишпорять мами, аби знайти гувернантку для дитини.


СПЕЦСЕРВІС «НашаНяня»

На сайті «НашаНяня» можна знайти виховательку для дитини будь-якого віку в Києві, Харкові, Одесі, Дніпропетровську, Запоріжжі, Львові, Луцьку. Для цього потрібно пройти реєстрацію і перейти до перегляду анкет нянь, які проживають у вашому місті.

В анкетах гувернанток можна знайти інформацію про досвід роботи, освіту і навичках, рекомендаційні листи від попередніх роботодавців. Сервіс пропонує 43 анкети від нянь у Луцьку.

Наприклад, своє резюме на сайті «НашаНяня» розмістила студентка Наталія Олександрівна К.

«Вивчаю міжнародні відносини. Маю досвід роботи з дітьми віком 1-10 років. Є частиною молодіжної команди по організації дитячих таборів, в яких веду драматичний гурток. Незаміжня. Закінчила муз. навчання по класу фортепіано, грала 7 років в оркестрі на флейті, займалася вокалом. Веду активний і здоровий спосіб життя, не маю шкідливих звичок», - написала вона про себе.

Наталія вказала, що проживає у багатодітній сім’ї і виховує п’ятьох менших дітей, часто доглядає за племінниками, має досвід роботи у дитячих таборах. Дівчина вказала, що готова готувати їжу, прибирати, виконувати доручення, прати дитячі речі, допомагати з виконанням домашнього завдання тощо. Просить за свою роботу студентка 25 гривень за годину.

СЕРВІСИ ДЛЯ ПОШУКУ РОБОТИ

На сайті «Work.ua» розміщені 47 резюме від нянь. В анкетах можна побачити дату і місце народження, контактну інформацію, інформацію про досвід роботи, освіту, професійні навички, знання мов, додаткові відомості.

Одне з найсвіжіших резюме – від Волянюк Тетяни Іванівни.

Жінці 35 років, має 15-річний досвід роботи охоронця адміністративних приміщень у Острожецькому лісництві. Закінчила Львівський аграрний університет за спеціальністю «Інженер-еколог», а також технікум за спеціальністю «Ставкове рибництво».

«Ціную чесність, порядність, відповідальність», - зазначила про себе Тетяна Волянюк.

Цікаво, що в одній анкеті жінка вказала декілька можливих видів зайнятості. Окрім няні Тетяна Волянюк вказала пакувальницю, продавця непродовольчих товарів. За те, аби побути нянею вашого чада жінка просить 4500 гривень.

Ще один популярний сервіс – «rabota.ua» пропонує 0 резюме від нянь.


БЕЗКОШТОВНІ ОГОЛОШЕННЯ

На сайті «OLX» можна знайти 28 оголошень під тегом «няні». Варто зауважити, що це пропозиції як від роботодавців, так і від тих, хто шукає роботу.

На сервісі інформація подається не в розгорнутому вигляді. Тут вказані контакти та інформація про себе, де можна написати що завгодно.

Зі «свіжих» - оголошення від Валентини Борисівни.

«Шукаю роботу нянi для дитини вiд 2 до 10 рокiв на неповний робочий день, або 2-3 рази на тиждень,також в вихiднi днi. Медична освiта, досвiд роботи з дiтьми. Порядна, доброзичлива, без шкiдливих звичок», - зазначила вона. Окрім того, жінка прикріпила світлину. Решту відомостей можна дізнатися телефоном.

На сайті «TopLutsk.com» є п'ять оголошень щодо роботи нянею. Щоправда усі вони розміщені ще у 2017-2016 роках.

Найсвіжіше резюме від гувернантки Ольги подано 8 грудня 2018 року.

Оголошення небагатослівне: «Допомога з вашою дитиною погодинно та у вихідні дні, маю гарний досвід роботи з дітьми». Тут є лише контактні дані, додаткова інформація відсутня.

ДЕ ШУКАЮТЬ НЯНЬ МАМИ?

Лучанці Ірині няню для її 2-місячного чада порадили знайомі.

«Мені пощастило, ця няня працювала у родичів, які її й порадили. Я майже два місяці не спала. Коли мені сказали, що є няня, яка погуляє з дитиною, я зустрілася з нею, подивилася, що гарна жіночка, віддала їй малого і пішла додому. Усі були в шоці», - розповіла жінка.

За її словами, 40-річна гувернантка пропрацювала в родині з 2015-го до 2017-го року.

«Няні платили 25 гривень за годину. На той час це було дорого, бо брали й по 15 гривень. Але я ні разу не пошкодувала, ніяких нарікань на її роботу не було», - додала Ірина.

Керівниця відділу інформаційної політики олдержадміністрації Світлана Головачук поділилася, няню для своєї доньки шукала в інтернеті.

«У мене дитина з певними проблемами зі здоров’ям, тому нам її не рекомендували віддавати в садочок, аби вона не хворіла. Коли надійшла пропозиція від Володимира Петровича (ред. – Гунчик, голова ОДА) працювати з ним, то в суботу ми з ним зустрілися, а в понеділок я мала виходити на роботу. Моїй дитині тоді було 11 місяців», - зазначила вона.

За два дні Світлана Головачук знайшла няню через оголошення у мережі, поговорила з нею телефоном, а потім спілкувалася наживо.

«Тоді батьки були вдома і няня не була сама з дитиною, проводила з нею лише півдня. Тепер моя дівчинка підросла і няня з нею фактично весь день, але в силу різних обставин у нас уже третя няня», - сказала чиновниця. Усім їм - приблизно 60 років.

За її словами, найважливіше для гувернантки – знаходити контакт із дитиною, тому вона радить поспостерігати за їх спілкуванням.

«За оплату потрібно домовлятися індивідуально, залежно від обов’язків няні та графіку», - зауважила Світлана Головачук.

Підготувала Надія МІЩУК («Волинь24»)




Теги: няня, діти
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Как и многие наши сограждане искал как поехать в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/otdyh/prazdniki/data-katolicko%D1%97-paski-2018-roku-v-polshhi.html
Відповісти
Когда я искала няню только в Одессе, я изначально ориентировалась на отзывы и рейтинги в интернете. Например, одним из лучших сайтов для поиска профессиональных мам является Домашний Уют https://home-service.od.ua/ сли у организации много положительных отзывов в Интернете, то это хороший знак, и вы можете быть уверены в ней. Профессиональные агентство по подбору домашнего персонала проводят тщательную проверку всех кандидатов в плане проверки всех документов медицинская книжка, паспорт и т.д.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні