П'яний і з бурштином: на трасі Луцьк-Рівне зловили порушника. ВІДЕО

0
0
П'яний і з бурштином: на трасі Луцьк-Рівне зловили порушника. ВІДЕО
На автодорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне зловили п'яного водія BMW. У машині виявили бурштин та пристрій для вживання наркотичних речовин.

Інцидент трапився у неділю, 11 березня, близько 10 години вечора, - повідомила патрульна поліція Рівненської області.

BMW грубо порушив ПДР на автодорозі Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне, рухаючись по зустрічній смузі в напрямку Рівного та на законну вимогу поліцейських зупинитись не зреагував.

Патрульні розпочали переслідування. При повороті ліворуч на вулицю Академіка Грушевського, даний транспортний засіб неодноразово грубо порушував правила дорожнього руху, а саме виїжджав на зустрічну смугу для руху.

Водій спершу категорично відмовлявся виходити з автомобіля, але згодом, водій таки відчинив свій транспортний засіб. До водія застосували фізичну силу та спецзасіб "кайданки". В автомобілі 21-однорічного мешканця смт Клесів при поверхневій перевірці виявили каміння, зовні схоже на бурштин вагою орієнтовно 1,5-2 кг, та пристрій, ззовні схожий на пристрій для вживання наркотичних речовин. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

На порушника склали протокол. Також інспектори виявили у водія ознаки сп'яніння, однак від проходження огляду на місці зупинки та у медзакладі водій відмовився. Тож протокол (керування в стані сп'яніння) на нього склали по відмові.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні