--> Корисні поради: як в Інтернеті знайти клієнтів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Корисні поради: як в Інтернеті знайти клієнтів

0
0
Корисні поради: як в Інтернеті знайти клієнтів
Зовнішня банерна реклама у Луцьку стрімко подорожчала, листівки не дають звичного ефекту, а друковані ЗМІ не виправдовують сподівань?

Як і де знайти покупців, що найперше розповісти про свій продукт та як здобути правдиві рекомендації від споживачів, - сайт 0332.ua продовжує цикл публікацій про інтернет-маркетинг для тих, хто шукає ідеї для вдалого пошуку клієнтів у мережі.

Про секрети реклами і просування розповіла Світлана Свердліна, менеджер з просування бізнес-напрямку Household корпорації "Біосфера".

Так, Світлана роповіла, як ефективно та не дуже затратно знайти своїх клієнтів у мережі.

Вона зазначила, що найголовніше - достойна, а ще краще - відмінна якість продукту.

"У цій сфері найкраще працює ефект «сарафанного радіо». Важливо, щоб люди, спробувавши, поверталися до вас і рекомендували вас друзям. Причому важливо продумати всі дрібниці, включаючи зручність доставки і привітність продавців, які беруть замовлення, наприклад, в інтернет-магазині", - каже експертка.

Також Світлана поділилася тенденціями в інтернет-маркетингу, які будуть найбільш ефективними цьогоріч.

"Щоб про вас дізналися, достатньо активно використовувати кілька рекламних інструментів", - вважає вона.

За словами менеджера, добре працюють, наприклад:

а) SEO і контекстна реклама. Величезна кількість товарів/послуг купуються просто через запит в гуглі, і тут важливо, щоб ваша пропозиція була на першій сторінці;

б) реклама в соціальних мережах. Соціальних мереж на сьогоднішній день дві основні:

Facebook

"У Facebook прекрасно працює сторітелінг. Мало розповісти, що ви продаєте, наприклад, прикраси, або торти, потрібно розповісти історію, чому ваші торти найкрутіші. Тому що рецепт передала вам ваша бабуся, вмираючи, або тому що у вас чарівні руки, які зціляють хворих. Тільки, будь ласка, уникайте банальностей і кліше. Можу порекомендувати книгу "Пиши, скорочуй", в ній безліч лайфхаків для копірайтера-початківця", - розповіла Світлана.

Instagram

"Ця мережа, звісно, більше заточена під віжуал. Красиві картинки – наше все. Текст теж вітається, але не лонгріди. Двох-трьох коротких речень-зачіпок буде досить.

Проте найголовніший секрет успіху – щира любов до свого продукту. Адже ніхто краще за вас не зможе розповісти про нього", - резюмувала жінка.
Теги: реклама
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні