--> Скандальну лучанку, яка вдарила дитину Фреймут, можуть занести до чорного списку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Скандальну лучанку, яка вдарила дитину Фреймут, можуть занести до чорного списку

8
1
Скандальну лучанку, яка вдарила дитину Фреймут, можуть занести до чорного списку
Лучанка Марія Сенатор, яка вдарила сина телеведучої Ольги Фреймут, ймовірно, більше не зможе працювати нянею у Києві, бо потрапить до чорного списку.

"У цьому випадку агентство, яке надало няню, має їй компенсувати всю суму, яку вона їм заплатила за весь цей час. Зазвичай няням такого рівня клієнтів, як Ольга, сплачується від однієї тисячі гривень на добу", - коментує ситуацію на Корупція.Стар директорка одного з найпопулярніших агенств, яке займається підбором нянь для селебрітіс.

Що стосується самої няні, то вона потрапить в так званий "чорний список", який формують агентства і обмінюються ним. Відтак Марія Сенатор навряд тепер знайде роботу няні в Києві.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що няня Марія Сенатор дала ляпаса сину Ольги Фреймут, якому трохи більше 1,5 року. При цьому сказала, що це - здача, бо дитина її вкусила.

Як зазначила директора агенства з підбору нянь, оштрафувати жінку можна тільки через суд, оскільки між нянею і клієнтом, як правило, ніякі контракти не підписуються.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дуже правильно. Ну їде на полуницю в польщу
Відповісти
але крута новина. жовта преса. а коли у фреймут міс..ні, забули написати
Відповісти
А куди заносити батьків коли плаче дитина ,як няня іде на вихідні? А в понеділок дитина з синяками.
Відповісти
Родять дітей для піару, понаймають нянь понаставляють камер і потім показують як вони "люблять" своїх чад, які вони турботливі батьки...
Відповісти
фреймут - коник скористувалася ситуацією (мабуть якої не було зовсім, доказів ніхто не бачив) підло підставила людину та її сім'ю. "Оце новина?" Всі інтернет видання про це написали, адже це сталося з "великою зіркою", яка втрачає свій рейтинг. Було б добре, щоб сама няня дала коментар та розказала правду, хто така коник?
Відповісти
Значить дитина була голодна ,якшо вона кусаэ няню I хотiла ïсти.
Відповісти
Бити дитину не можна! Та до того ж іще таку маленьку!.
Ця няня має бути наказана!
Відповісти
правильно, дитину бити не можна, треба було фреймут пре#бати добряче
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні