--> «Авангард для чого?»: лучани сперечаються через перекриття вулиць під час змагань | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Авангард для чого?»: лучани сперечаються через перекриття вулиць під час змагань

11
-2
«Авангард для чого?»: лучани сперечаються через перекриття вулиць під час змагань
В мережі розгорілася суперечка через перекриття центральних вулиць міста на час чемпіонату України зі спортивної ходьби.

Нагадаємо, 10-11 березня у нашому місті проходив зимовий чемпіонат України зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді та юнаків. Через це кілька вулиць у центрі перекрили.

У спільноті Наш Луцьк користувач Казимир Юзефович Костецький опублікував допис, у якому поскаржився на перекриття вулиць. Це, мовляв, створило чимало нейзручностей.

"Чи не прстіше було б ці змагання проводити на стадіоні Авангард, не заважаючи лучанам спокійно пересуватися в звичайному режимі? бо це перекриття, по-перше, зробило багато незручностей для туристів, для швидкої, громадського транспорту, ну й мені також. В мене склалася думка, що стадіон тримають спеціально для концертів, а перекривати головну вулицю,якось не по-европейськи. Поможіть розібратися, бо наша міська влада помойому щось не те робить?" - вважає чоловік.

У коментарях користувачі розділилися на два табори. Одним це було також доволі незручно, а інші проблеми у перекритті вулиць не бачать.

Ось кілька найяскравіших коментарів:

Світлана Харлай: А що за змагання? Київ також частенько перекривають під час благодійних пробігів. Не бачу проблеми

Ольга Ткачук: Для чого перекривати головну потрібну вулицю для якихось змагань, а стадіон Авангард тоді для чого? По-перше, недавно був зроблений ремонт вулиці, по-друге, перекриття вулиці для змагань перешкоджає руху транспорту.

Казимир Юзефович Костецький: Я бачу проблему в одному: для ремонту стадіона вгрохали немалі кошти з бюджету, а змагання проводять на головній вулиці. Для чого тоді стадіон ?

Anton Bondaruk: 1. Загугліть для початку, що таке спортивна ходьба. Бо змагання з цієї дисципліни проводяться на асфальтованих дорогах.

2. Це якраз ПО-ЄВРОПЕЙСЬКИ перекривати рух. Приклади: Варшавський пів-марафон 21 км перекривають усе місто по обидва береги Вісли. Осло - марафон БМВ по місту. Будапешт - півмарафон WizzAir у вересні. І усюди немає проблем та нарікань.

Тому хватить жалітись і поширювати «зраду»)

Олексій Кушнєр: Чому люди починають єрепенити і розводити зраду тільки тоді коли порушують їхню зону комфорту? Коли руйнують їхній маленький, особистий простір? - а тут все дуже просто, рідко хто більше думає чим про власне "Я", рідко хто ставить потреби суспільства вище своїх особистих..

Ярослав Омельчук: По-перше не думаю що бігати в Луцьку по асфальту корисно для здоров"я спортсменів, по-друге для цього є менш важливі транспортні квартали, а по-третє є для цього стадіон чи вкрай парк.
Ну але поки мають здоровя то нехай...
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Авангард питаєте? Для Палиці, щоб змагання для піар-компаній проводити під патронатом фонду, да гостей приводити, хизуватись, а все інше - зась! А ви як думали? :)
Відповісти
Не пройшло й кілька хвилин після закінчення жалобної панихиди з нагоди смерті Т.Шевченка, як біля підніжжя його пам'ятника лунала гучна естрадна музика і почались змагання. Хіба це не блюзнярство??? Хто дозволив таке кощунство??? Я вже не кажу про знущання над людьми, які не змогли вчасно доїхати у потрібне місце, про людей, які насильно мусили слухати той шум. Є стадіон, є менш насичені транспортні магістралі, отам і проводьте. ХВАТИТЬ З НАС ЗНУЩАТИСЬ!!!!!
Відповісти
Ой а ви так гірко плакали сприводу смерті Шевченка.....Вибачте але це перебір.... Вшанували пам'ять, правильно,молодці. Тільки проблеми з цього не треба робити. Кожного дня у когось помирають рідні, то що ви щодня обурюєтесь гучній музиці с приводу цього. Так голосите як ніби Шевченка ховали а тут музика і веселощі....
Відповісти
курва, коли злодюги з міської ради крадуть землю громади ви сидите по теплих хатах і сопете у дві дірки, а тут вам створили незручності
Відповісти
Частіше б проводили такі змагання, популяризація спорту це нормальна практика всіх європейських країн. А якщо перекривають на 1-2 год. вулицю це не проблема можна і обїхати.
Відповісти
У нас кажуть у такому випадку " Бач но впала шишка на ведмедя".... Незручності їм..... Зажралися.... Бігають собі люди - ну і добре... Популяризація здорового способу життя...
Відповісти
Люди, Ви , що дикуни!
Відповісти
Я згоден,є стадіон для спорту,але якщо вже є він не підходить для спортивноі ходьби чи бігу,то я вважаю альтернативою парк Лесі Українки,де багато доріжок і вулицю Глушець,якщо парку маловато.Тому не бачу потреби лізти на центральні вулиці і створювати не зручності,адже в когось спортивне свято,а в когось біда і потрібна швидка чи просто якісь свої справи у вихідний день.
Відповісти
Мій стадіон, ідіть в сраку, рабт
Відповісти
Що там - на базари не доїхали, так? В Порт Сіті довелося пішки йти? Який жах це читати і цю муть розводити. Поясню те, що пояснював колезі одній у ФБ.
1. Чемпіонати України із спортивної ходьби, так само, як і, наприклад, півмарафони чи марафони відбуваються на вулицях українських та європейських міст. Така вимога міжнародної асоціації легкої атлетики IAAF World Athletics Club Власне такі види легкої атлетики вважаються позастадіонними. Деякі короткі дистанції у споортивній ходьбі насправді відбуваються на стадіонах, але тільки 3-5 км під час змагань юнаків чи юніорів. Власне, навіьт суто логічно постає питання - як це - видовищно і ненавязливо накручувати 20, 35 чи 50 км біговими доріжками.
2. Востаннє у Луцьку такий чемпіонат, який відбувався минулих вихідних, тривав у 1996 році.
Організатором змагань є Федерація легкої атлетики України (президент - Ігор Гоцул) та федерація легкої атлетики Волинської області (президент - Володимир Рудюк). Чемпіонат України після анексії Криму постійно відбувався в Івано-Франківську, Цього року перевагу віддали сертифікованій трасі у Луцьку. Змагання були відбором для участі збірної України в командному чемпіонаті світу, який відбудеться на початку травня у Китаї. За результатами із 25 спортсменів 9 представлятимуть Волинську область.
3. У Луцьку на 2,5 дні заїхало приблизно 200 спортсменів та тренерів, які тут харчувалися, продивали, ходили у замок на екскурсію. Приблизно чверть з них була в Луцьку вперше.
4. Про змагання та перекриття руху було попереджено міську владу та силовиків за 2 тижні до змагань, відповідні інформації були на більшості волинських інформаційних ресурсах та у Фейсбуку.
Відповісти
1.Перш за все хочеться відмітити, що такого типу змагання піднімають рейтинг міста.
2. Про які незручності можна говорити коли було перекрито всього 500 м. вулиці ?
3. Для кого ці змагання проводять ? Перш за все для людей. Що б наші мешканці повідривали сракі від дивану і прийшли розвіятись на вулиці !

Скільки вже можна. То всі кричать, що немає розвитку спорту у Луцьку. А як тільки щось проводять масштабне, рейтингове (все таки відбір на ЧС) тут вилазять незручності ! Просніться ЛЮДИ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні