Мережу розбурхали форми Надії Савченко

6
3
Мережу розбурхали форми Надії Савченко
Опубліковане у мережі фото Савченко підірвало мережу, користувачі не стомлюються жартувати.

У мережі з'явилося нове фото нардепа Надії Савченко. На ньому всі звернули увагу на одну з частин тіла депутата, - пише Уніан.

"Коли базис став повністю переважати над надбудовою, якщо слідувати за визначенням класика марксизму-ленінізму", - підписав своє фото політолог Олексій Голобуцький.

Коментатори під фотографією пишуть: "пора назад у "мордор" на дієту", "нічособі льотчиця злітно-посадковий пристрій наїла!", "ото корма!", "тепер їй у винищувач не можна, хіба що в бомбардувальник".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б ви звертали увагу на те, щоб савченко вносила у верховну раду законопроекти, які покращать рівень життя українців
Відповісти
Була б вона за президента то б писали гарнюня манюня. Взагалі ті хто обговорюють зовнішність інших роблять це не від великого розуму.
Відповісти
Кого що цікавить! Живемо як жебракі, а цікавлять не закони, а чиясь дупа. Маразматікі.
Відповісти
Надя Кардашян:))))
Відповісти
Що ця особа може внести в верховну зраду,який законопроект?Ми ж обираємо туди неуків і аферистів,а потім самі ж їх паплюжимо.І так по колу вже років двадцять.
Відповісти
капець, де там "форми"? СІДЛО - бачу, форми - ні )))
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні