Столичний коп приїхав у провінцію і впав у істерику, - медик про скандал у Ковелі

15
6
Столичний коп приїхав у провінцію і впав у істерику, - медик про скандал у Ковелі
Голова профспілкового комітету Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання Сергій Товкач здивований обуренням київського патрульного, який прибув на службу у місто і нарікає на умови проживання.

Про це він написав у Фейсбуці.

Нагадаємо, київський патрульний поліцейський Валентин Каленіченко, який приїхав працювати до Ковеля, заявляє, що копів поселили в жахливих умовах: у кімнатах холодно, двері не зачиняються, до того ж поліцейським не платять обіцяних добових.

Натомість Сергій Товкач зазначає, що не кожен мешканець Ковеля проживає в умовах не те що цілодобової подачі гарячої води, а централізованої холодної, набираючи воду з вуличної колонки чи колодязя.

До того ж, не кожен мешканець Ковеля має в своєму помешканні туалет, користуючись «зручностями» на вулиці.

А температура в помешканні становить більше +15 при 20-ти градусних морозах, які були наприкінці лютого-початку березня цьогоріч також не у кожного.

«Ну і дале-е-ко не кожен бюджетник нашого міста (а поліцейські, якщо забули, ті ж бюджетники) зі «старту», на базі середньої освіти провчившись на курсах якихось чотири місяці, отримує зарплату від 8000 гривень, компенсацію 75% вартості санаторно-курортного лікування та відпочинку для поліцейського та 50% для членів його сім'ї тощо», - пише Товкач.

РАНІШЕ КОПИ ВІДСЛУЖИЛИ І ПОЇХАЛИ, НЕ НАРІКАЮЧИ

«Тобто, якщо «столичний» американізований «коп», виїхавши за Окружну зіткнувся з периферійними реаліями життя держави в умовах воєнних дій і з перших днів перебування впав від цього в істерику – куди дивилися службісти-психологи?» - додає чоловік.

А також наголошує, що до цього у Ковелі протягом місяця були у відрядженні також патрульні з Києва. Проте на умови проживання не нарікали.

«Такі ж само іногородні поліцейські – і нічого, з честю виконали свій обов’язок та відбули в ППД. Не шантажували громадськість писаниною «… так і будемо працювати, або взагалі не будемо!» - пише медик.

ДОБОВІ 60 ГРИВЕНЬ - ЗГІДНО ЗАКОНУ

До того ж Сергій Товкач здивований обуренням патрульного про «добові аж 60 грн». Він наголошує, що така сума добових визначена законодавством України.

«А решта виплат, як то на оплату вартості проживання у готелях (мотелях), інших житлових приміщеннях тощо – відшкодовується за наявності підтвердних документів. Гранична сума по Україні – 600 гривень. Отож, винаймай, живи, отримуй підтвердний документ і - в фінчастину для відшкодування. Не відшкодують – в суд! Оце – законні дії реформованого поліцейського», - підкреслює чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо самі ковельчани живуть у свинячих умовах, то це їх вибір. У поліцейських нема вибору,бо вони на роботі. Умови мають бути людські, державні кошти на це виділяються.
Відповісти
В нас багато чого по закону написано, а получається як виходить.
Відповісти
Зрештою це стосується не лише поліцейських, а й інших,хто служить.Чому поліція вимагає особливого ставлення. Хоче кращих умов, то нехай зніме житло із власної кишені. Військові, лікарі, вчителі... знімають житло за власні кошти, а пільги лише на папері...Отямся,копе і
не вередуй!
Відповісти
Нетупи. Поліцаї у відрядженні, за яке виділили державні кошти. Місцева влада могла оплатити готелі для копів або провести ремонт у тому санаторію. Щоб були комфортні умови для правоохоронців. Мер Кіндер не виконує своїх обовязків.
Відповісти
А ви трошки поміркуйте. Копи не вимагають особливого ставлення,просто хлопчина пішов проти "сістєми" і сказав,що йому не подобається. Ніхто не винен вчителям і лікарям,шо вони мовчать "в тряпочку"
Відповісти
поїхав трохи далі від мами і зразу навалив в штани
Відповісти
В продовження мого вчорашнього допису!!! Всі лікарі хабарники так чи інакше! А хабарники вони бо зарплати нема а люди дякують бо немають вибору! Тому ці люди , які давали клятву гіпократу повинні взагалі мовчати і не говорити про чесність і свою незаплямовану репутацію!якшо взяти за одне місце того злодія медика за одне місце то думаю повспливають будинки і лексуси чи крузаки у них і їхніх дітей, а вони ше відкривають свій смердячий злодійський рот на думку людей, які зробили єдину реформу за даної влади, що водії побачили! Ніхто вже не мигає фарами, а вони лікарі( вибачаюсь є багато порядних і безкорисливих лікарів то не про них!)беруть хабарі і часто заліковують людей до смерті! І всі патріоти но не у всьому!жаль такі ми є
Відповісти
Ти бачив скільки мінусів наклацали "чесні" медики. Мабуть уродів у білих халатах правда зачепила. Ти все правильно написав.
Відповісти
Ставлю лайк. Все вірно. Оплата праці в 100 баксів влаштовує їх
Відповісти
Те сопливе писало, що в Ковелі гарні церкви то хай сідає фуражку перед собою іі жалібно стогне, гидко читати прям шейх заморський,
Відповісти
Людина яка не поважає себе, не поважає нікого....Поліцейські повинні страйкувати, нехай Ковель завалить злочинність, тоді Кіндер та менти-начальники будуть чесатися,щоб створити людські умови для патрульних.
Відповісти
Акаков має віллу в Італії по вул Баттері муніципалітет Сан Феліче Чірчео регіон Лаціо провінція Латина їдь бідося туди і відпочинь, яка різниця де царю служити, винця посмокчеш і ще дещо
Відповісти
В тому Ковелі взагалі срач,сміття стільки що й не думала ніколи що побачу таким Ковель,жах і позор владі нашій ковельській,а поліцейським я співчуваю,тримайтеся хлопці
Відповісти
Ну, я трохи перегнув. Я ж стрижу контрабасєрів
Відповісти
до людей а тим быльше якы виконують свий обовязок слыд выдноситися по людськи. а у нас тильки депутати люди вси иншибббб
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні