--> На Волині посилять воєнізовану охорону бурштинових «плантацій» | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині посилять воєнізовану охорону бурштинових «плантацій»

1
3
На Волині посилять воєнізовану охорону бурштинових «плантацій»
У Маневицькому та Любешівському районах побільшає військових, які охоронятимуть бурштин від незаконного видобутку.

Про це йшлося під час робочої зустрічі керівництва волинської поліції із заступником начальника Західного територіального управління Нацгвардії України Валерієм Смоловим, – пише ZIK.

Додаткові сили військовослужбовців Національної гвардії залучають до забезпечення правопорядку. Адже після потепління може побільшати спроб незаконного видобутку "сонячного каміння".

Заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак проінспектував підрозділи поліції, які нині забезпечують правопорядок у місцях можливого незаконного видобутку бурштину.

Крім того він перевірив готовність правоохоронців до несення служби з початком весни, стан їх побутових умов у місцях дислокації.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не потрібно писилювати нацгвардією. Просто один раз провести на даних територіях бойові навчання авіації замість полігону в Повурську. Більше ніхто не копатиме
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні