В Китаї почали розробку нової технології зв’язку 6G

3
2
В Китаї почали розробку нової технології зв’язку 6G
Китайські вчені почали розробляти новий стандарт мобільного зв’язку шостого покоління (6-Generation)

Про це повідомляє China Daily з посиланням на слова міністра промисловості та інформатизації КНР Мяо Вей, інформує 24 Канал.

Одним із ключових завдань розроблення і розвитку нового покоління зв’язку є "загальна машинізація", коли більшість робочих людських завдань передається машині.

Міністр згадав і популярну у Китаї концепцію "Інтернету речей" (Internet of Things), що передбачає підключення до єдиної мережі різних пристроїв з вбудованими датчиками.

За прогнозами китайських вчених, це має максимально спростити рішення повсякденних завдань, полегшити процес обміну даними, повністю або частково виключивши участь людини.

Зараз Китай працює і над технологією стандарту зв’язку 5G. Найбільші місцеві оператори зі своїми партнерами займаються розробленням і випробуваннями станцій та пристроїв під стандарт зв’язку п’ятого покоління.

5G підвищить швидкість передачі інформації до одного гігабайта на секунду, тобто у 20-50 разів швидше існуючих стандартів передачі даних.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А ми ще 4 g рекламуємо як велике досягнення країни =)
Відповісти
Ще й 3g не конче робить...
Відповісти
У нас ще навіть 3g без перебоїв не може працювати)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні