У Луцьку з потяга просто на колії висипали сміття

2
8
У Луцьку з потяга просто на колії висипали сміття
У Луцьку, на території вокзалу, з вагону товарного потяга на дорогу невідомі викидали мішки зі сміттям.

Небайдужі лучани повідомили про інцидент муніципальну варту, яка оперативно відреагувала та змогла зупинити правопорушення. Про це пишуть Волинські новини.

Інформація про правопорушення надійшла близько 17 години на «гарячу лінію» Департаменту Муніципальної Варти Луцької міської ради «067 000 06 79».

Лучани розповіли, що невідомі люди викидають сміття на землю з товарного вагону, який стоїть неподалік мосту на проспекті Перемоги.


Оперативно прибувши на місце, муніципальна варта виявила порушника. Ним виявилася жінка без постійного місця проживання.

Розкидане сміття вона прибрала.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нагодувати треба було її ним!
Відповісти
А на ст. Рожище вчора стояли з півтора десятка вагонів з вугіллям, виготовлених на Уралвагонзаводі з логотипом РЖД та адресою: Москва, Акиманка...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні