Українська стрічка зібрала понад мільйон гривень у Швейцарії

0
4
Українська стрічка зібрала понад мільйон гривень у Швейцарії
Українська стрічка за романом Сергія Жадана «Ворошиловград» зібрала на краудфандингу в Швейцарії майже 40 тисяч франків (понад мільйон гривень).

Режисер фільму Ярослав Лодигін пояснив, що відео, яке потрапило в мережу як трейлер до фільму — насправді ним не є. Про це зазначає Студвей.

«Це відео було створено для показу на Зимовому ринку Одеського кінофестивалю, і не мало потрапити на очі глядачам. Це, звичайно, не трейлер», — розповів Лодигін. Копродюсер «Дикого поля» зі Швейцарії використав цей ролик для краудфандингової кампанії в своїй країні.

«Потім швейцарська інформаційна агенція переклала українською матеріал місцевої преси про цю кампанію, і так відео, яке ми робили нашвидкуруч для директорів українських кінотеатрів потрапило в український інтернет», — додав режисер.

Фільм за романом Жадана «Ворошиловград» покажуть у жовтні 2018 року під назвою «Дике поле». Сюжет книги розповідає про молодого хлопця, який змушений повернутися в рідне місто Луганської області, щоб захистити своє майно від бандитів.

Нагадаємо,раніше повідомлялось, що "Канал "1+1" почав зйомки серіалу про "сіру зону" на Донбасі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні