Волинянки стали менше народжувати

10
-13
Волинянки стали менше народжувати
На Волині смертність переважає народжуваність.

За минулий рік кількість жителів області скоротилась на майже дві з половиною тисячі осіб, йдеться в сюжеті 12 каналу.

Загальні показники з народжуваності - майже 12 тисяч новонароджених. Проте, якщо порівнювати із 2016-тим роком, цей показник частково скоротився. Станом на цей рік, за офіційними даними, у Волинській області проживає понад мільйон громадян.



"У 2017р. народилося живими 11914 осіб, що на 8,6% менше, ніж у 2016р. За цей період зареєстровано смерть 13588 осіб, що на 0,7% більше, ніж у 2016р" - повідомили в Головному управлінні статистики Волинської області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не здивована. Добре що взагалі хтось народжує в краіні де все корумповане і економіка тріщить по швам
Відповісти
нарід валить потрішки, а куди ви? а гідність ваша с..ана? на чию голову ви її настрибали?
Відповісти
Перш ніж народжувати,треба добре подумати,а особливо над кількісттю дітей.В теперішній нашій державі не так легко дати дитині майбутнє,особливо коли не їздиш на заробітки у сусідні країни.
Відповісти
Щоб народити дитину потрібно спочатку подумати де взяти купу грошей,щоб вагітність і народження пройшли нормально! Я вже не кажу про подальше життя дитини..А скільки коштує оздоровлення?
Не всі можуть працювати за кордоном!.От і тут держава має задуматись над демографією України!
Відповісти
Скоро будуть народжувати тільки ті, що мають гроші і лигарі, які мучать дітей і живуть за рахунок дитячих грошей. А нормальні звичайні українці які виживають на подачки, які олігархічна влада називає зарплатою, не рискують народжувати дітей, бо їх утримати неможливо. Нинішній владі вигідно мати територію, а не населення.
Відповісти
Стопроцентно підтримую лучанку.Зараз неможливо нормально уьримати одну дитину.Розумні не будуть плодити,а непутьові за гроші народжують -ось і росте голота обіжена на весь світ і бандити.Їм всеодно таким непутьовим,їм би гроші,які вони пропють.Або понароджують дітей,фспеціально ставлять прочерк,де батько,одержують як матері-одиначки гроші
І живуть з чоловіками далі.Отакі приколи у нашій дтільній державі. Депсихам платять по дві пенсії,а ми прпцюймо і платім на них податки,щоб потім бути жебраком,бо пенсія одинакова у всіх у ледацюг і в нас.
.
Відповісти
У Вас в дописі близько 16 помилок.То як Ви можете ображати інших?А дітей народжували завжди,навіть в набагато скрутніші часи.Так,що це не аргумент.Тут зовсім інші причини.
Відповісти
Конкретно назвіть причини..
Відповісти
Народити -не штука!А от виховати..
Відповісти
А в мене новий телефон, він сам дописує. А як Я ще нерозібралась. Грамотний ви наш.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні