Українські «нацики» обіцяють блокувати вибори Путіна

0
-2
Українські «нацики» обіцяють блокувати вибори Путіна
Українські націоналісти обіцяють заблокувати проведення на території України виборів президента Росії 18 березня 2018 року.

Про це заявили ВО «Свобода», «Правий сектор» та «Національний корпус», йдеться у повідомленні 112 каналу.

Автори заяви підкреслюють: Росія має намір відкрити виборчі дільниці у своїх дипломатичних представництвах, що розташовані у Києві, Львові, Харкові та Одесі.

Українські націоналісти вважають це неприпустимим з позиції здорового глузду і моралі. Адже Кремль буде проводити вибори президента на території анексованого Криму і окупованого Донбасу.

Тому українські націоналісти хочуть завадити спокійному голосуванню за президента Росії на території України – йдеться в спільній заяві.

Представники політсил мають намір для виконання поставлених цілей блокувати будівлі, а для учасників голосування – громадян РФ – влаштовувати «коридор ганьби».

Довідково:

Вибори президента Росії призначені на 18 березня. Участь у них візьмуть 8 кандидатів: Сергій Бабурін, Павло Грудінін, Володимир Жириновський, Володимир Путін, Ксенія Собчак, Максим Сурайкін, Борис Титов і Григорій Явлінський.

Опозиціонер Олексій Навальний, якому заборонили брати участь у виборах через наявність судимості, назвав зазначених у бюлетені кандидатів «жалюгідними». Раніше політик закликав до бойкоту голосування.

Володимир Жириновський - лідер ЛДПР,

Павєл Грудінін – висуванець КПРФ,

Володимир Путін – чинний президент,

Сергій Бабурін – висуванець «Російського загальнонародного союзу»,

Борис Тітов - представник «Партії Росту»,

Григорій Явлінський – висуванець партії «Яблуко»,

Ксенія Собчак – висуванка партії «Громадянська ініціатива»,

Максим Сурайкін – представник «Комуністів Росії».

Як очікують, уже в першому турі виборів, зі значним відривом переможе 65-річний Володимир Путін. Фактично він керує Росією вже 18-й рік, із 31 грудня 1999-го, коли подав у відставку попередній президент Борис Єльцин. Протягом 2008–2012 років Путін керував Росією із посади прем’єр-міністра Росії за президентства свого соратника Дмитра Медведєва
.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні