--> У Луцьку на Соборності серед білого дня пограбували жінку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку на Соборності серед білого дня пограбували жінку

2
2
У Луцьку на Соборності серед білого дня пограбували жінку
У Луцьку двоє невідомих забрали у жінки гаманець і втекли, однак патрульні знайшли зловмисників.

Пригода трапилася на проспекті Соборності 8 березня близько 15-ї години, - повідомляє у Фейсбуці Патрульна поліція Волинської області.

Жінка жінка лишила коляску з гаманцем у під’їзді біля дверей, а коли повернулась, то побачила, як двоє молодиків схопили гаманець і втекли.

Патрульні оперативно знайшли підозрюваних осіб, які підходили по орієнтуванню.

18-річний та 16-річний лучани зізнались у скоєному. Для з’ясування всіх обставин справи їх доставили до відділку поліції.



Ще одне пограбування трапилося близько 12-ї години на вулиці Конякіна. Тут у 16-річної дівчини чоловік вирвав із рук телефон і зник.

Двоє небайдужих громадян почули крик юнки про допомогу і побігли за зловмисником. Наздогнали його поблизу магазину неподалік.

На місці події патрульні затримали 32-річного підозрюваного та викликали слідчо-оперативну групу.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗАРАЗ ГУМАННЕ СУДОЧИНСТВО, ТОМУ ЩО ВІДПУСТЯТЬ, І ДО СУДУ ВОНИ ЩЕ ГОЛОВИ 10 ЛЮДЯМ РОЗІВ"ЮТЬ І ВІДКУПЛЯТЬСЯ... СЛАВА дебілам..
Відповісти
Отаким злодюгам не закривайте ïм отих злодiйських морд хай побачить вся Волинь I в першу чергу ïхнi рiднi як вони прославились,я таким злодюгам дав би по три роки тюрми.Так як в Бiлорусiï вкрав курку в сусiда то сиди три роки,а в нас нiчого не буде вкрав сьогоднi пiде ще вкраде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні