Середня зарплата на луцькому хлібокомбінаті – 7500 гривень

1
-3
Середня зарплата на луцькому хлібокомбінаті – 7500 гривень
Середня зарплата працівників Луцького КХП № 2 на сьогодні – 7500 гривень.

Про це розповів директор департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА Юрій Горбенко, – пише IA ZIK.

Останнім часом хлібокомбінат вважається проблемним. Підприємство заборгувало понад 300 мільйонів. Проте вже півроку як на комбінат зайшов новий інвестор – «Чортківський комбінат хлібопродуктів» Державного агентства резерву України.

Як зауважує директор департаменту, 116 робітників, які раніше працювали на КХП № 2, перейшли у «Чортківський комбінат хлібопродуктів» і мають в середньому 7500 гривень заробітної плати за місяць.

«Таким чином підприємство успішно працює. За цей період заготовлено 31 тисячу тонн зерна, що найбільше за останні роки діяльності підприємства. Це дало можливість відвантажити 161 тисячу вагонів зерна на інші підприємства. Окрім цього, відремонтовано 2 тепловози, покрівлі на млину та частково приміщення цеху для помолу жита і пшениці. У 2018 році ця робота має продовжитися, аби активніше використовувати можливості підприємства», – каже Юрій Горбенко.

До слова, за півроку хлібокомбінат отримав 11,8 мільйона гривень прибутку.

Нагадаємо, детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали колишнього директора ДП «Луцький КХП №2» Степана Москвича за підозрою у розтраті зерна на суму понад 58, 81 млн грн.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Так не погано,як до цього, за пів року не заплатив зарплати колишній директор Гранюк В.А
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні