--> У Києві в метро можна буде оплатити проїзд віршами | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Києві в метро можна буде оплатити проїзд віршами

0
1
У Києві в метро можна буде оплатити проїзд віршами
9 березня квитком на проїзд у столичній підземці стануть вірші Тараса Шевченка.

Саме так ПриватБанк спільно з Київським метрополітеном запропонував киянам та гостям столиці поетично відзначити день народження Кобзаря.

Тарас Шевченко все життя розвивав і популяризував Україну та українське силою своїх віршів. Банк для тих, хто любить Україну - ПриватБанк - додав до магії слова магію новітніх технологій - безконтактну оплату у метрополітені.

9 березня навіть автомобілісти захочуть проїхатися у Метро. Адже твори Тараса Шевченка кожен українець знає і любить з дитинства. Все, що потрібно, - при вході до Метро на станціях «Тараса Шевченка» та «Майдан Незалежності» продекламувати вірш великого Кобзаря, і наш промоутер пропустить вас безкоштовно за допомогою безконтактної картки ПриватБанку.

Якщо ж ви розгубитесь і не згадаєте продовження рядка “Мені тринадцятий минало...” чи іншого улюбленого вірша - не біда. Вам подарують листівку із поезією, яку ви зможете прочитати і вивчити до наступного року, щоб пройти через турнікет.

У повсякденній метушні не завжди вистачає часу на вірші. А безконтактні технології ПриватБанку зекономлять час на поезію і подарують гарний настрій.

Чекаємо усіх Шевченкофілів 9-го березня у київському метрополітені:

10.00 -11.30 - станція “Тараса Шевченка”

12.00 - 14.00 -станція “Майдан Незалежності”

Тримайтесь за поручень та платіть безконтактно з ПриватБанком!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні