Звільнили волинського бійця, якого судили за «самоволку»

0
4
Звільнили волинського бійця, якого судили за «самоволку»
Франківський суд міста Львова звільнив бійця 80 бригади, якого судили за самовільне залишення частини.

Про це написав адвокат Василь Нагорний на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Львів... Суд по бійцю 80 бригади, нашого волинянина (з певних міркувань не можу розголошувати ім'я). Все дуже супер!!!! Хлопчина, який пройшов справжнє пекло в 2014-15 роках вільний і їде на реабілітацію за кордон", - йдеться у дописі.

Василь Нагорний подякував усім, хто підтримував бійця усі роки боротьби.

"Хочу подякувати своїм друзям Irina Adamuk Олександр Куденчук Віктор Козел Сергій Білоус Микола Сіжук, Аліна Кривов'язюк, які були поруч всі ці місяці боротьби, жертвували і часом, і не тільки заради бійця та справедливості. Відчуття вдячності до вас неймовірні", - написав адвокат.

"Дякую також всім волинським спілкам АТО, громадським організаціям та їх головам, які поставили підписи на клопотанні за цього бійця, навіть, часто не читаючи його, а повіривши мені на слово. Ну і не думав, що цього скажу, але дякую військовим прокурорам Західного регіону та суду за законну, виважену та справедливу позицію", - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні