--> У Луцьку рекламна фірма відмовилася від білбордів через високу ціну | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку рекламна фірма відмовилася від білбордів через високу ціну

3
-3
У Луцьку рекламна фірма відмовилася від білбордів через високу ціну
Директор ТзОВ «Брендборд» відмовився від двох бордів через їх високу вартість.

Про це стало відомо у середу, 7 березня, під час виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, директор ТзОВ «Брендборд» Сергій Ковальчук відмовився від двох білбордів, що на вулиці Ковельській та між вулицею Ветеранів та проспектом Відродження.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Підняття вартості реклами: «ПортCity» відмовився від частини бордів

«Я хочу, аби в нас не було популяції того, що радник міського голови пише у своєму Фейсбуці. Він каже, що підвищення вартості розміщення реклами збагатить бюджет. Але розумійте, що ви доведете до того, що почнуть зніматися конструкції, перестануть вливатися інвестиції, відбудеться рейдерське зливання..», - виступив директор «Брендборд».

Сергій Ковальчук зазначив, що за одну конструкцію він платить 7 000 гривень, а тому його бізнес невдовзі зазнає краху. На думку Ковальчука, такі ціни оправдані у столиці, де зовнішню рекламу бачить більше мільйона людей.

Натомість секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт зазначив, що бюджет потребує наповнення, а тому рішення ніхто спростовувати не буде.

«Коли піднімають ціну на проїзд, кажуть, що ніхто їздити не буде. Однак, їздять всі. Розумію, ви як бізнесмен хочете отримати прибутки, а міська рада хоче отримати гроші до бюджету. Все чесно», - зазначив Пустовіт.

«Якщо ми вас загнали на хмари – здавайтесь, ми готові вас прийняти», - завершив рекламіст.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дивись,може і отих "бігМордів" поменьшає
Відповісти
Той Добре може їх і поменшає .
Відповісти
Це дуже добре що їх поменшає, багато з них - встановлені з порушенням правил - заважають огляду дороги, конструкції хитаються від вітру, та й взагалі - псують зовнішній вигляд міста. Реклами вистачає - телевізор, радіо, інтернет, сусідки на лавочці біля під'їзду
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні