Аліментні борги: у Києві чоловіку описали квартиру за борг у майже 200 тисяч гривень

4
-2
Аліментні борги: у Києві чоловіку описали квартиру за борг у майже 200 тисяч гривень
В Україні держвиконавці за місяць стягнули мільйони гривень з батьків, які не платять аліментів.

Державні виконавці відбирають права на водіння автомобілів, можливість виїзду за кордон, скасовують дозволи на полювання та навіть забирають рухоме і нерухоме майно. Його дію вже сповна на собі зміг відчути дехто з боржників аліментів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Світлана – мати двох дітей, три роки як розлучена. Увесь цей час вона намагається стягнути з колишнього аліменти, накопичилася вже пристойна сума – 172,9 тис. гривень. "У нас сім виконавчих проваджень. Два – аліменти, 1 – вселення, стягувачку треба вселити у квартиру", - розповів про завдання державний виконевець Андрій Амборський. До аліментника він іде разом із Світланою, працівниками служби в справах дітей, поліцією і навіть робітниками житлової контори. Чоловік відчиняє всім двері і пускає в квартиру, хоч звістці про арешт майна не радий. При озвученні ж суми боргу взагалі ніяковіє. "Моє життя стільки не коштує", - каже Святослав.

Спроба Світлани та Святослава домовитися про полюбовне вирішення конфлікту зазнає фіаско. Але боржник таки підписує акт про арешт власної квартири та нервово запрошує забирати все майно з його оселі. На домовленість у сторін конфлікту є десять днів, після чого справу розглядатиме суд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Баба не показує чоловікові дітей, а ви стягніть з нього останні штани ! Залишив квартиру та майно - не заспокоїться - дай ще здеру аліменти...
Відповісти
а колишньому комсомольцю Шульгану все одно, чим керувати - навозом чи дітьми - аби лише всидіти до пенсії...
Відповісти
Тепер іхній батько бомж
Відповісти
Нічого, будемо тих шалав вирізати потрохи.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні