--> Луцькі каламбури, або Мої враження від святкового міста | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
20 серпня, 2016, 20:27

Луцькі каламбури, або Мої враження від святкового міста

Хтось може сказати що, знов скандальний критикує)) Ні не зовсім, не все так погано у святкуванніі Дня Народження нашого міста!

Тільки каламбур, зроблений відповідальними за святкування, не досить зрозумілий. В центрі міста поставлена сцена для святкового концерту від Польського гурту.

Чому від польського? Загадка тижня.

Спеціально поцікавився у Дмитра Гершензона, чи запрошувала Луцька влада корінний гурт "Світязь" на свято Луцька. Відповідь можете бачити на скріншоті розмови. І зробити свій висновок, як місцева культура підтримує тих, хто прославляв і прославляє Луцьк не тільки в Україні, але і за її межами.



Напевно підтримувати місцеву автентичність набагато доцільніше, ніж замовляти невідомі Польські гурти. Хоча місцеву автентику можна було розбавити і Польським гуртом!

* * *

Ну ідемо далі. Перекрита вулиця Волі, за старовинною Луцькою традицією з дня заснування Луцька, зустрічає незрозуміла фігня на колесах, з запрошенням на чисто Волинську забаву, катання непонятної фігні " Ратха- Ярта"!



Ще у літописах згадується, як князь Любарт, з дружиною катав таке перед замком!))

* * *

Ідемо далі. За висновками організаторів, купівельна спроможність Лучан, не дозволяє купувати нові автомобілі. За логікою "хай хоч подивляться" на центральній вулиці розбазували автосалон.

Одразу за автосалоном, розташований майданчик, де змагатимуться пауверліфтери! Дійсно дуже цікаво та круто! Все класно, тільки присутність на початку Ярославовича, який умудрився встати у рядок з накачаними хлопцями (спортсменами) дуже розвеселило присутніх.))



Також незрозуміла літургія перед початком змагань Щоб Боженька допомагав вагу піднімати?

* * *

Спускаємося до парку. Стоїть сцена, апаратуру тільки розгортають. На алеї безліч розваг, але деякі розваги варті окремої уваги...))

Завод Кромберг пропонує Лучанам, спробувати себе у правильному намотуванні проводки! Це дійсно моцна забава))



Пройшов трохи далі, медитуючий незрозуміло хто, з плакатом з Китайськими ієрогліфами, в позі зю, під китайську музику, намагався привернути до себе увагу!

Окрема подяка ТМ "Рудь". Видно, що працюють професійні маркетологи! Цікаві забавки для дітей, цікава програма, та смачне морозиво! Видно роботу молодої команди, з креативним підходом!

* * *

Пройшли трохи далі і стало моторошно, як зауважила моя дружина, таке враження що попали на старовинне кладовище, насправді алею скульптур. Напевно таке місце у Луцьку, радує одних Готів.



Моя прогулянка закінчилася добродушною розмовою з місцевими білками)))), які розігнали всі мої недобрі враження))



Чекаю завтрашнього дня і нових вражень!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні