16 серпня, 2016, 17:09

Зверху твердий популізм, а всередині гнила серцевина

Знайомтесь, це одне із так званих "здорових" дерев, яке треба рятувати/лікувати/оберігати за словами новоспечених екоактивістів. Росте на вулиці Лесі Українки біля магазину "Вайн тайм".

Це дерево насправді дуже важливе, бо крім того, що вірою і правдою воно відслужило лучанам свою добру службу, зараз воно стало символом, який демонструє позицію теперішніх "екологів". Зверху твердий популізм, а всередині гнила серцевина.

Люди, можете ненавидіти владу скільки завгодно, але не ведіться на дурниці й маніпуляції. Ми поступово будемо спростовувати ті міфи, в які ви зовсім випадково повірили, але наберіться терпіння, вчіться аналізувати.

Всі дії мають наслідки. Хто буде відповідати за наслідки, якщо це дерево завалиться? А такі дерева мають властивість нечікувано падати.

Дві третини дерев знаходяться у незадовільному стані. Якесь гірше якесь краще, але кепські майже всі. Вже в цій ситуації відповідальність наступає не за дії, а за бездіяльність.

P.S. Випереджаючи події інформую, якщо хтось із так званих екологів запропонує залити дупла та серцевини дерев бетоном, не сприймайте це всерйоз.

P.P.S. До речі про "екологів". Активну позицію в екологічних питання зайняла Волинська організація власників зброї. Цікаво, скільки з її представників мають дозвіл на полювання і вбивають зараз качок на волинських болотах.... Іронія долі, нє?

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я так таки било поняла, що популізм і гніль унутри - хто про моклицу. Таки Да і папудізм. І гніль. І тупость. Вся правда о єтом типа заме. А таке молоде. А стоко гнили
Відповісти
Хто ,пан Моклиця, довів їх до такого стану і хто відшкодує місту кошти за збитки. Думаю, та екокомісія, в якій вам еколог тицяв дуплами і ви, як дитина раділи, тим пошкодженням , дала відповідь на питання вище і винні понесуть покарання за злочини і бюджет отримає кошти за відшкодування збитків. То ж озвучте призвіща і суми.
Відповісти
Він не зможе озвучити прізвища. Бо доведеться всю міськрадівську шайку-лейку попалити, а себе в першу чергу. Та й суми вже закордон пішли... :-/
Відповісти
Як я зрозуміла зі слів пана Моклиці, дерево на вулиці Лесі Українки усього одне? :)
Відповісти
Проблеми із зором? Рекомендую пройтися і подивитися сіки там дерев!
Відповісти
Геть не шановний тормоз з міськради Маклицьовський. Йди краще Лапіну дупу підтирай і далі бумагу на офіс купуй. Тобі ніколи не сиати нормальним керівником, бо зверху деревяна голова а в середині одне лайно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні