04 серпня, 2016, 07:31

Що цікавого буде у Луцьку до Дня міста і Дня Незалежності

Шановні лучани та гості нашого міста!

З нагоди Дня Незалежності України та Дня міста для вас готують цікаву та насичену святкову програму.

Серед найвагоміших заходів будуть:

20 СЕРПНЯ (субота)

20 серпня об 11.00 - урочиста Академія з нагоди Дня міста на Театральному майдані.

На іподромі Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки - лицарський турнір з 11.00.

У Луцькому замку о 12.00 розпочнеться фестиваль дзвонового мистецтва «Благовіст Волині»

О 12.30 - «Богатирські ігри» - відкриття фіналу кубку України зі стронгмену на майдані перед пам’ятником Т.Г.Шевченку. О 19.00 - фінал, вручення нагород переможцям.

Відкриття фестивалю історичної реконструкції «Князівський бенкет».

Святкова хода учасників фестивалю о 13.00 (Братський міст - вул. Кафедральна - Замкова площа).

На стадіоні НВК № 9 о 13.00 відбудуться фінальні ігри чемпіонату міста Луцька з дворового футболу. О 15.00 - церемонія нагородження фіналістів.

О 16.00 на Театральному майдані - презентація «Люблін-Луцьк: 20 років дружби та співпраці». Концерт музичного тріо “Лукаш Єміола» м.Люблін (Польща).

О 17.00 - мистецьке дійство «Слався, мій Луцьку, в віках». Дефіле-презентація торгової марки «Едельвіка». Вручення вишиванок дітям учасників АТО.

З нагоди Дня міста лучан зі святом привітає міський голова Микола Романюк: о 21.40 - у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки на молодіжному фестивалі «Місто розваг» та о 22.00 — на Театральному майдані.

21 СЕРПНЯ

21 серпня - відкриття XIV Міжнародного фестивалю «Поліське літо з фольклором» :

о 17.00 - святкова хода учасників фестивалю (Театральний майдан, вул. Лесі Українки, Замкова площа).

О 18.00 у Луцькому замку - урочисте відкриття.

23 СЕРПНЯ

23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора о 09.00 - урочисте підняття Державного прапора України за участю громадськості, учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором» (майданчик перед міською радою).

Об 11.00 стартує масовий велопробіг «Колесо здоров’я» (пам’ятник Т.Г.Шевченку – пр-т Волі – вул.Дубнівська – вул.Авторемонтна – вул.Рівненська – пр-т Волі – вул.Шопена – пр-т Василя Мойсея – вул.Винниченка – пр-т Волі – пам’ятник Т.Г.Шевченку).

24 СЕРПНЯ

День Незалежності України 24 серпня розпочнеться о 10.00 трансляцією урочистостей та військового параду у м. Києві. Лучани та гості міста зможуть побачити дійство зі столиці з розміщеного на Театральному майдані екрану.

Потім на головній площі міста о 12.00 - урочисті заходи з нагоди 25-ої річниці Незалежності України. Виступи голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради, Луцького міського голови. Вручення державних нагород,

о 13.00 - концерт творчих аматорських колективів та окремих виконавців районів та міст.

О 14.30 - громадська акція «Українська вишиванка»,

14.45 – «Кобзарське віче» .

О 18.00 - святкова хода учасників фестивалю «Поліське літо з фольклором» від Театрального майдану до стадіону «Авангард», де о 19.00 - урочисте закриття XIV Міжнародного фестивалю .

Окрім цього, краєзнавчі вікторини, майстер-класи, виставки, відеомандрівки, спортивні заходи, фестивалі, конкурси малюнків, концерти в мікрорайонах міста. Стежте за афішою заходів у ЗМІ та на офіційному сайті міської ради.

Запрошуємо лучан та гостей міста відвідати заходи з нагоди Дня міста, Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України.

Відчуйте місто та його культуру!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні