29 липня, 2016, 23:01

Місто ремонтується, робота кипить

Вчора разом з моїм першим заступником Тарасом Яковлевим та директором департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрієм Красем оглянули вулиці, двори та прибудинкові території, щоб ознайомитись з ходом ремонтних робіт на цих об'єктах.

Комунальні служби використовують найкращий час для здійснення ремонтних робіт. Так, зараз активно триває ремонт та реконструкція вулиць Плитниця та Замкова, що у Старому місті. На вулиці Плитниця кладеться бруківка, будуть замінені ліхтарі, а ще, тут будуть облаштовані два сквери.

На вулиці Замковій теж прокладатиметься бруківка, а на частині вулиці - асфальт. Також тут монтується підпірна стіна для того аби не осипалися вали, що біля Замку.

Зараз прокладають асфальт на проїжджих частинах у дворах, тротуарах. Чимало дворів уже мають облаштовану проїжджу частину, зокрема на вул. Шевченка, 37, 37а,

Я висловлюю вдячність будівельникам, що професійно виконують свої роботи.

В цьому році в планах ремонт 51 прибудинкової території, також два великі об'єкти - мости на вулиці Гордіюк та вулиці Рівненській.

Багато лучан отримають гарний подарунок до Дня міста, адже роботи на кількох прибудинкових територіях мають бути завершені саме до цього часу.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні