02 травня, 2019, 16:11

Про «Приват» без зірочки

Останні три місяці я багато подорожую. І де б я не був, у які б ситуації не потрапляв, «Приватбанк» працює, як твій партнер.

Де б ти не був, у будь-який час тобі прийдуть на допомогу. Складні, на перший погляд, фінансові питання вирішують швидко і з максимальним комфортом для тебе. Незручні моменти стають не лише твоєю проблемою.

Я щиро дякую всій команді «Приватбанку», яка щоденно робить свою роботу на відмінно! І, можливо, багатьох з вас я не знаю особисто, але впевнений: ви робите свою справу з душею.

Що особливого у «Приваті»? Інші банки нічим не гірші. Я більш ніж 10 років користуюся послугами «Приватбанку» і жодного разу не пошкодував.

Чи є якісь банки, які мене розчарували? Так, є. Але сьогодні я просто хочу подякувати «Приватбанку» за 10 років плідної співпраці.

P.S. Хочу відзначити, що за технічним рівнем наша банківська система – одна з кращих у світі. І це ще один привід бути гордим, що ти – Українець.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні