12 квітня, 2018, 13:34

Вечір пам'яті Ігоря Єремеєва

Мав честь відвідати вечір, присвячений пам’яті видатного чоловіка, політика й бізнесмена Ігоря Мироновича Єремеєва. Він був дійсно видатною людиною, тож не дивно, що на перегляд фільму-спогаду прийшло так багато людей.

Ігор Миронович – живий приклад того, як потрібно жити. Стільки друзів розповідали про його відкритість, щирість та вміння вірити людям. Звісно, потрібно мати неабияке бажання, аби самому з нічого себе збудувати.

Більше того, навіть після того, як його не стало, все, що створював цей чоловік – живе. Тож у багатьох справах і людях є його продовження!
Думаю, ще не один фільм буде знятий про Ігоря Мироновича.

Сподіваюся, що колись побуваю й на виставці його світлин, адже кажуть, що фотографію Ігор Єремеєв любив не менше, ніж справу життя і коней.

Якби на цьому світі було більше таких людей, які живуть мрією і впевнено йдуть до неї, допомагаючи іншим, то й світ став би кращим! І дійсно, Бог забирає найкращих. Напевне, в Нього на них є свої плани…

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні