--> Хароший дєпутат Аркаша | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
28 лютого, 2018, 22:15

Хароший дєпутат Аркаша



Ти депутат міської ради і член земельної комісії? Журналісти зробили про тебе розслідування, в якому показали, що ти нечистий на руку?

Не сумуй! Луцький депутат Аркадій Соломатін вже придумав, як діяти в такій неприємній ситуації:

1. Після того, як поспілкувався з журналістами на камеру і зрозумів, що наговорив багато зайвого – одразу дзвони їм і наполягай, щоб тебе не показували. Кажи, що негарно був одягнений. Потім тисни на те, що журналісти взагалі зайшли до тебе на приватну територію і знімати там категорично не можна.

То нічого, що ти сам призначив зустріч в цьому місці, а потім майже годину говорив на камеру і не мав ніяких претензій.

2. Коли розслідування вже вийшло і ти розумієш, що тебе загнали в кут – сиди тихенько. Ніяк не реагуй. Нащо здіймати зайвий шум і привертати увагу до цього матеріалу? Щоб відвести душу, можеш залишити анонімний коментар десь на сайті, в якому облаяти журналістів і звинуватити їх в непорядності.

3. На найближчому сесійному засіданні обов’язково візьми слово і заяви, що ти ні в чому не винен, що журналісти – продажні і все це брехня.

4. Коли раптом помітиш десь журналіста, який робив розслідування, – обізви його дитиною і брехлом. Кажи, хай йде займатися серйозною роботою, а не всякою єрундою (відео додається).

Вітаю! Ти білий, як крейда. Твоя репутація врятована! Ти найчесніший і найпорядніший дєпутат :-)

Повірили? І я ні) Ну, ви зрозуміли: план дій, м’яко кажучи, не дуже...

Відеорозслідування «Розкуркулення по-луцьки, або Земельні ігри депутатів» можете переглянути, клацнувши на гіперпосилання.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як правило, цей депутат дуже емоційний і часто не контролює що говорить, як то кажуть не майте з лайном справ і не буде смороду, скажу Вам так.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні