17 січня, 2018, 14:34

Якщо це не зрада, тоді що?..

“Опальний нардеп-спекулянт”. “Нафтовий магнат, який грабує українців”. “Лже-патріот, який нагріває руки на війні”. “Постійний герой наших “крадійських хронік”.

Це – епітети, якими називав політика і бізнесмена Ігоря Єремеєва телеканал «1+1». Називав довго, “смачно”, в кращих традиціях радянського агітпропу.



Причина цього зрозуміла: власник каналу Ігор Коломойський і його бізнес-партнер Ігор Палиця – давні і запеклі конкуренти Єремеєва на нафтовому ринку. Тож і інші медіа-активи Коломойського-Палиці – ІА “УНІАН”, сайт “Волинські новини” та інші – не називали Єремеєва інакше, як “корупціонер”, “соратник Януковича”, “підступний махінатор” тощо…

Залишимо без уваги сьогодні професійну і моральну сторону цих звинувачень. Поговорімо краще про ...Тетяну Єремеєву.

* * *

А при чому тут дружина покійного Ігоря Єремеєва? – спитаєте ви. Та при тому, що саме її численні слізні розповіді заполонили згадані вище “коломойсько-паличні” ЗМІ. Як вона не може отримати спадок. Як її ображають “бізнес-партнери покійного чоловіка”... Яка вона чесна і порядна вдова чесного і порядного бізнесмена...

А в цей же час з архівів “1+1”, УНІАНу, “Волинських новин” і “Аверса” нікуди не зникли усі старі відра з інформаційним брудом, вилитим цими медіа на Єремеєвих. (див. ілюстрації нижче).

Чому ж так помінялася риторика журналістів? Чому у новинах про Єремеєву немає звичного для усіх медіа “нагадаємо, що...” – з гіпер-посиланням на публікації про Єремеєва?

Питання риторичне. Коломойський і Палиця диктують – журналісти пишуть. І всі все розуміють.

* . * . *

Але є у мене ще й зовсім НЕриторичні питання.

Адресовані вони Тетяні Єремеєвій.

Чому ви, Тетяно Вікторівно, погодилися співпрацювати з тими медіа, які ще так недавно обливали брудом батька ваших дітей?

Чи запитували ви, Тетяно Вікторівно, журналістів “1+1”, які пишуть з вами інтерв’ю, яким ви “виливаєте душу”, про достовірність і моральність інформації про батька ваших дітей, поширеної ними?

Як ви думаєте, Тетяно Вікторівно, що б сказав батько ваших дітей про ваше рішення “віддатися” тим, кого Ігор Миронович небезпідставно вважав своїми ворогами?

Тетяно Вікторівно! Передивіться ще раз ці ілюстрації. Вчитайтеся в слова, написані цими ЗМІ. Вам не гидко, що ці ж люди сьогодні пишуть про вас, співаючи вам оди?..

Якщо це не зрада – то що це?...

* . * . *

Коломойський називав Єремеєва «головою організованої злочинної групи»



За пошуком «Єремеєв» сайт ТСН каналу Коломойського «1+1» видає багато «цікавого»



Іще за кілька місяців до трагедії Ігоря Єремеєва підконтрольні журналісти обливали брудом



Телепрограма «Гроші» була звичним способом дискредитувати бізнес-конкурента Коломойського на нафтовому ринку



Єремеєва звинувачували у спробі відкачати нафту, коли почалися бойові дії на Сході. Зрештою, це зробив Олександр Лазорко і відправив на підприємства Коломойського



Місцеві «Волинські новини» теж не упускали можливість розповісти «правильну» інформацію про Єремеєва

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні