--> Люди повірили в месію, а їх підставили | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
06 грудня, 2017, 11:21

Люди повірили в месію, а їх підставили

У вівторок, 5 грудня, правоохоронці затримали Михаїла Саакашвілі, проте активісти заблокували автомобіль Служби безпеки України та звільнили його. Під час вечірнього засідання Верховної Ради Генеральний прокурор України відзвітував парламентарям про спецоперацію та показав факти співпраці Саакашвілі з Сергієм Курченком та фінансування акції «Руху Нових Сил» олігархом-втікачем.

Він пішов на співпрацю з Росією, яка в свою чергу забрала кусок Грузії. І він на це повівся. Тим самим підставивши людей, які повірили в «месію» який прийде і порядок наведе». А з приводу самих дій, я бачу ознаки статті 109, якщо вірити тим аудіо записам, це спроба повалення конституційного ладу в незаконний спосіб. Якщо ми говоримо про це, то ця стаття дозволяє Службам безпеки України заходити в будь-яке приміщення посеред ночі і не чекати 7 ранку для того, щоб зібралося «шоу імені Михаїла Саакашвілі».

Питання стоїть навіть не в тому, чи автентичний запис розмови очільника «Руху Нових Сил» з колишнім “регіоналом”, який зараз перебуває в Москві, чи ні. Питання в тому, що Саакашвілі спілкувався з Сергієм Курченком, і фактично пропозиція зайти в парламент з кров’ю була з боку представника Саакашвілі.

Давайте ми не будемо виділяти окремих людей, давайте будемо діяти в межах системи і це має бути згідно чинного законодавства. Є законодавство, є суд і має бути процес. Процес може бути закритий лише в передбачений законом випадках. Якщо Саакашвілі не довіряє українському законодавству, якщо він не довіряє нашим судам, тим не менше, всі ж прості громадяни відстоюють свою честь і гідність в цих судах і живуть по цьому законодавству. Якщо він себе ставить понад законом, то таку людину звичайно знищать. Знищать її юридично.

Верховенство права і більше нічого. Іншого варіанту нема.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якби в нас було верховенство ПРАВА,то ти б вже давно сидів.
Відповісти
Припущення Ігоря має місце бути. Насилу віриться, але допустимо.
Мені ближче версія того, що спецслужби Росії в черговий раз підставили Саакашвілі. Перший раз вони підставили його в 2008 році спровокувавши на війну, другий раз восени 2012 року напередодні парламентських виборів. Коли майор Володимир Бедукадзе співробітник в'язниці передав на телеканали одне дуже спірне відео, яке призвело до організованих мітингів і в підсумку, партія Саакашвілі втратила владу, а сам Саакашвілі не зміг переобратися. (До речі, в ті гарячі дні, Володимир Бедукадзе пообіцяв жителям країни російську пенсію в разі перемоги партії "Союз центристів Грузії"). Так ось, я не виключаю, що спецслужби Росії надрукували "документи" для компромату Саакашвілі і підкинули їх Луценко. А той "проковтнув" їх. Кремлю головне - не давати нам нормалізувати життя в Україні. Підривати, вбивати, підкуповувати, знищувати... всі сфери життя: банківську, політичну, релігійну, соціальну... Коротше, чим сильніше вони нас трясуть, тим гірше у нас виходять реформи і тим неприглядніше ми виглядаємо на очах всього світу.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні