30 листопада, 2017, 20:57

Прибирають усіх, хто може стати на заваді дерибану

Прикро, що «нова влада» замість розвитку міста займається цькуванням опонентів.

Звісно приємно, що Петра Нестерука вважають сильним політиком й його конкуренції бояться, адже це єдина причина, чому, використовуючи підконтрольні інтернет-видання, тимчасові управлінці чи не щодня приділяють увагу очільнику Луцької міської організації БПП «Солідарність».

Зрозуміло, що за його спиною хороша підтримка, адже, на щастя, люди, які його обирали бачать реальні результати роботи, а не пустопорожні слова. Петро Нестерук йшов у міську раду з новими ідеями і бажанням працювати, але, звісно, зараз ініціатива нікому не потрібна, адже треба прибирати усіх, хто може стати на заваді дерибану міської казни й роздачі земель та комунального майна.

Я впевнений, що ситуація, яка зараз склалася тільки загартує Петра Калениковича й він продовжить роботу задля розвитку міста й добробуту лучан!

Тримайся, друже!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хай перестане, як бик цісарський за кермом поводитись - поваги добавиться
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні