25 листопада, 2017, 17:51

Нащо націоналісти зірвали показ фільму «Право на крила»

Нащо націоналісти зірвали показ фільму «Право на крила»?!

Всі ж в курсі, що таке жартівливий качиний тест? Це якщо щось виглядає, як качка, плаває, як качка, і крякає, як качка, то це напевно і є качка.



Так от, в день пам’яті Голодомору в Луцьку показують фільм про 806-й бомбардувальний ордена Суворова 3-го ступеня авіаційний полк. Цей радянський полк з 1948 року базувався в Луцьку і, цитата з анонсу фільму, «стояв на сторожі мирного Волинського неба». Впізнаєте штамп типового совкового агітпропу?)

Добрі люди кажуть, що організація заходу відбулась за сприяння Ольги Саган. Хто не в курсі хто це, то прочитайте цю публікацію: Лучанка співпрацювала зі спецслужбами Росії

Цей фільм 47 років лежав на полицях архівів, де його «відшукали» активісти Організації Волинських Авіалюбителів.

Вгадайте, де він лежав?) На студії Довженка? В селі на хаті на горищі першого командира полку? Ага, якби й не так. В архіві Держтелерадіофонду у… підмосковному Домодєдово.

Послухайте, я сам історик. Я знаю як працювати з архівами і я знаю, що Москва ніякої інформації зі своїх архівів просто так не видає. Тим більше після 2014 року. Тим більше на таку тематику. Тут як у Маяковського, якщо зорі запалюють, значить це комусь треба.

Ні, звичайно можна не вірити нам та переконувати себе і навколишніх, що це все співпадіння і видумки. Що це просто фільм про авіацію. Що там нічого антиукраїнського нема. Що "така була історія". Можна, наприклад, прийти в кінотеатр на перегляд фільму «12 років рабства» у костюмі Ку-клукс-клану з конфедератським прапором і переконувати, що нічого не маєте проти чорних і що це все співпадіння. Але сумнівно, що вам повірять.

От і ми не віримо. Не віримо, що коли не хочемо культивувати совкову історію (з'їздіть задля екперименту в Дрезден або Кельн з фільмом про Люфтваффе і розкажіть, що це всього лиш історія), коли не хочемо втиратися від плювків і терпіти латентне ватніцтво то граємо на руку Москві. Зрештою, в 14-му на Сході ми слухали те ж саме і перемогли. Так що все буде норм.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А саган після Львова хіба на волі? Вона ж була повязана? Чому вона не годує вошей в Маневицькій колонії? Сука.
Відповісти
Для тих, хто в темі, давно не секрет що саме через Саган і її "російський культурний центр" здійснюється комунікація всяких отаких "любителів авіації" і певних зацікавлених людей з столиці сусідньої держави. Через неї ж проходять і фінанси.
Відповісти
А то не Фафлей там горланив? Якщо він то все з" азовом" ясно
Відповісти
Парано́я (манія переслідування; дав.-гр. παράνοια «божевілля, безумство») хронічне психічне захворювання, що характеризується виникненням логічно збудованої системи поведінки, яка заснована на стійких ідеях переслідування, ревнощів тощо, що опановують свідомість хворого, зі збереженням в іншому логічності мислення. Під час параної вміст патологічних ситуацій часто ґрунтується або включає багато елементів реальності, формально правдоподібно пов'язаних із хворобливими уявленнями.
P .S. Може вже пора визнати свою помилку, хоча б затихнути після того ганебного піар-шоу над старшими людьми, які віддано працювали на Волинську авіацію, захищаючи Луцьк. Так в той час це був совок, сьогодні незалежна Україна, але це її невідємна історія. Не позортеся, сьогодні навіть Правий Сектор повідомив, що то були самозванці. Якщо так все під одну грибінку, то ви також родились при союзі, ваші батьки, діди, давайте всіх заборонемо, реально перебор! Ніякого виховання та поваги до старших.
Відповісти
Після такого влучного визначення параної, такий параноїдальний висновок?!. Воно й не дивно, бо визначення взято з книги, а висновок зі свої голови, яка явно не в ладах із зовнішнім світом. Бо! Чого це шановний «психіатр» вирішив, що хтось має визнавати свою помилку, а особливо, коли цю помилку не визначено, окрім хіба що «психіатром». Що означає дивне за змістом речення – «після того ганебного піар-шоу над старшими людьми, які віддано працювали на Волинську авіацію, захищаючи Луцьк». Тут слово «піар» явно не до місця. По-друге, волинської авіації не було і немає. Була авіація СРСР, а тепер України. По-третє, стратегічна авіація існує не для захисту, а для нападу. Тому, в разі війни СРСР із Заходом ці літаки полетіли б на Захід, а з Заходу в Луцьк прилетіли ракети, і не виключено, що із ядерними боєголовками. Колись, в 1941-му, СРСР менше аніж за тиждень здав «німецько-фашистському» загарбнику і Луцьк і Волинь. По-четверте, справа не в ПС, а в совковості Левчуків, знахідок для ФСБ. По-п’яте, наші батьки не «родились, а «народились», і не при союзі, а на території СРСР, але шанувати вони мають не СРСР, а країну Україну, якщо не належать до породи саганів-левчуків. Не варто плутати країну з державою. Це надто вже по-комуністичному і по-руссскі. Тепер наша країна є державою, на яку напала путляндія, яка живиться мізками «психіатрів».
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні