09 листопада, 2017, 11:07

Політикою в хаті не напалиш

Рахунки ДКП "Луцьктепло" заблоковані виконавчою службою!... А зима вже стукає, відкриває двері у оселі лучан.., то як же будемо зимувати???

Ще спекотного серпневого дня на засіданні бюджетної комісії 22.08.2017 р., коли ми погоджували розподіл між районами області 851 млн.грн. субвенції державного бюджету на погашення заборгованості по виплаті пільг та субсидій населенню Волині, висловлював свою велику стурбованість відносно того, чи не використовуватиметься можновладцями на Печерських пагорбах це штучне створення заборгованості перед ДКП "Луцьктепло", як інструмент тиску у цій політичній боротьбі, яка триває зараз у нашому обласному центрі?

Пан Селедець (заступник департаменту фінансів ВОДА) що доповідав тоді це питання, слізно переконував, що моя позиція безпідставна, але як бачимо я таки мав тоді рацію!

Чому тоді у мене була така позиція? Бо окрім розподілу по районах області я звернув ОСОБЛИВУ УВАГУ на такий же розподіл, але по областях України, де Волинь ще тоді, в серпні недоотримала 95 млн.грн. державних коштів, і це тоді, коли інші регіони країни отримали від 5 до 15% більше, аніж потребували!!!

На даний момент заборгованість, підкреслюю, держави перед "Луцьктепло" вже збільшилась до 160 млн.!!! І що ж та сама держава, в особі виконавчої служби робить??? Так!

АРЕШТОВУЄ РАХУНКИ!... Фініш! Припливли!

Це те саме, що я боргую комусь гроші і за те його ще й відгамселю!!! Вибачте за грубість, але мене це вже ДІСТАЛО!!! Політикою в хаті не напалиш...

P.S. У своєму житті я звик критикувати лише тоді, коли маю альтернативне рішення і його я буду пропонувати на сесії наступного вже тижня!!! Не дочекаюсь...

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні