15 липня, 2016, 06:55

Чим займається «Варта порядку»?

Бачу в дверях (саме в дверях, а це означає, що саме ця людина у четвер, 14 липня не давала пройти у зал засідань журналістці Василині Боруцькій) пана Зизу.



Пан Зиза сам свого часу у Луцькому відділі поліції, коли мав конфлікт із Сергієм Рижковим, зізнався, що є членом Громадського формування "Варта порядку".

Окрім цього раніше пан Зиза засвітився під час конфлікту біля офісу регіонала Олександра Башкаленка. Він тоді організовував охорону його офісу, щоб на конференцію Опоблоку (одні з екс-ригів), де висували кандидатів у Луцьку міську та Волинську обласну раду, не потрапили непотрібні люди.

Виникає логічне питання: а чим займається "Варта порядку"? Охороною громади?

Готова засвідчити, що ні. Ми випустили 23 випуски "Нічної варти". Це означає, що як мінімум я особисто 23 рази упродовж 23-х ночей з початку 2016-го року стежила за роботою патрульних, які саме займаються охороною громадського порядку.

І ні разу, наголошую, жодного разу не бачила жодного представника ГФ "Варта порядку" під час патрулювань.

Знову питання: а чим займається "Варта порядку"? І чи може взагалі існувати таке, не організація, а угрупування? Що скажете?

Just facts my dear friends and enemies!

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні