--> Про події у Києві | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
18 жовтня, 2017, 12:56

Про події у Києві

Вже другий день ми спостерігаємо за подіями, які відбуваються під стінами ВРУ. Під прапорами різних політичних сил мітингувальники вимагають нових правил виборів в Раду, які включають в себе пропорційну систему з відкритими списками, скасування депутатської недоторканності, створення антикорупційного суду.

Щодо процесу позбавлення народних обранців депутатської недоторканності, то він відбувається в цілком послідовному, логічному, а, головне, законному порядку. Адже Президент вимагав скасування недоторканності у своєму виступі на День Конституції і під час виголошення Послання до Верховної Ради у вересні цього року. Петро Порошенко вніс законопроект змін до Конституції, який абсолютно чітко передбачає скасування депутатської недоторканності. Далі – питання часу.

Так, кожен має право на вільне вираження власної думки, але чи доречно розхитувати ситуацію і в без того непростий для країни час і вимагати тих речей, механізм виконання яких вже запущений?

Сподіваюся, що ця акція протесту не принесе жертв, носитиме мирний характер, мітингувальники зрозуміють, що влада йде їм назустріч і робить рішучі дієві кроки для того, аби приймати дієві законопроекти на благо нашої держави та її жителів!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проплачене шоу... Чогось ніхто не протестує проти завищених в рази цін на енергоносії, проти політики знищення і розкрадання підприємств, проти курсу направленого на зубожіння народу...проти розвязаної олігархатом війни.. Чергова гризня бариг які найняли для шоу професійних активістів
Відповісти
Бо за розкраданням і тарифами стоїть кримінал. А ці - застрелять
Відповісти
через вашу ефективну роботу - уся волинська молодь у Польщі гне на пана спину під вигуки "курва", а лишилися трішки студентів і ті хто не має грошей на візу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні