--> Де Палиця!? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
10 серпня, 2017, 20:03

Де Палиця!?

Третій день інформаційна сфера Луцька живе “під знаком Тиводара”. Його затримання, обшуки і сенсаційні знахідки в офісі “Варти порядку”, спроби його прихильників організуватися і створити враження “всенародного гніву”, суд і каталка…

Спостерігаєш за цим збоку – і не полишає відчуття, що “чогось не вистачає”. Знаєте, чого? Вірніше “кого”? Та Ігоря Палиці!

Усі ж розуміють, хто справжній шеф, натхненник і рушій розгалуженої структури, яка об’єднує благодійний фонд “Тільки разом” партію УКРОП, “Варту порядку” і підконтрольні ЗМІ (“Волинські новини” й “Аверс”).

Практика показує: коли виникає критична ситуація (як то під час спроб зняття Юлії Вусенко, чи під час скандалу зі смородом у місті) – усі підопічні УКРОПу починають метатися як сліпі кошенята. І тільки коли на горизонті з’являється гелікоптер з Ігорем Петровичем на борту, - цей “броунівський рух” стає впорядкованим, а дії укропівців – ефективнішими.

А зараз гелікоптера немає... І спроби продемонструвати всенародну підтримку Тиводара закінчуються хлопцями спортивної статури і купкою політиків під стінами органів влади...

А де десятки тисяч лучан, вдячних фонду “Тільки разом” – за допомогу, “Варті порядку” - за захист, УКРОПу – за ефективне керівництво містом і областю, Волинським новинам – за оперативну і об’єктивну інформацію? ДЕ ВОНИ?

Все просто: їх не існує.

...Палиця контролює головний представницький орган Волині – облраду. Яка може зібратися на позачергове засідання, звертатися до центральних державних органів, заявляти про “поліцейське свавілля” набагато гучніше і переконливіше, аніж це робить групка медійників з плакатиком в руках і з погано вивченим текстом…

Але Палиця цього не робить.

Той, на рейтингу якого, великою мірою, тримається уся ця “махіна” з фонду, партії, “варти” і медіа, узагалі за три дні не спромігся навіть на постик у Фейсбуці.

Чому?

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це прекрасно коли ви жерете один другого а ми засмагаємо і купаємося на озерах Волині. Молодці!!!
Відповісти
Ні царскоє ета дєла постікі в ФБ пісать. В Швійцарії роботи багато)
Відповісти
Добре сказав автор. Чи не єдиний, хто речі своїми іменами назвав. Лишається додати, сказавши всю правду: можуть скоро і за Палицю взятися!
Відповісти
Спасибо, В.Пащенко. мысль об отсутствии реальной поддержки УКРОПа нужно нести в массы. Сейчас реальный шанс добить эту гадину
Відповісти
Володя зачот.
Відповісти
Погоджуюсь з автором, що підтримка у Палиці мізерна. Стільки бабла роздати і прийшли тільки тітушки і ті хто в фонді на зарплаті.
Відповісти
А де в той час, коли Тиводар лежав на каталці, були його вірні соратники і побратими по політичній боротьбі – Поліщук і Товстенюк? Чому ці мудаки (наукова назва - нарциси), не стояли поруч, не протирали обм‘якле тіло оцтом, не подавали боржомі для зволоження пересохлих від страху (а що ж буде!?), вуст? Де харизматичний (на перший погляд) Товстенюк з охоронцями свого тіла? Де брехун Поліщук, який слова не сказав громаді, не збрехавши? Чому не стояли пліч-о-пліч під стінами СБУ поруч з тими, хто ховав свої похабні морди від журналістів? Адже Тиводар і його «команда» існували виключно для них, змітали крихти з їх столів (фінансування, безплатні офіси по усьому місту). Де вони були? Вистачило одного екстремального моменту, щоб зрозуміти, які це «друзі» - без душі, без совісті, без почуттів.
Для необізнаних. Мудак: походження слова від древньоруського – муди (яйця – чоловіча частина тіла), мудак (він же - кастрований бик). Слово виключно чоловічого роду і універсальне. Воно описує абсолютно конкретне поняття людину з певним і, що дуже дивно, всім відомим набором особистих якостей, які служать абсолютно вичерпною характеристикою їх носія.
Відповісти
Від депутатів, його заступників зрізних партій до приватного війська це усе совкові тітушки Палиці. Шавки дворові найняті за тарілку баланди і собачого корму
Відповісти
Помиляєтесь пане Володимире пан ПАлиця працює... для нього Тиводар це витратний матеріал (зробив роботу і забув) для ПАлиці головне бабки та ті цілі які він поставив собі вже ой як давно ... памятаєте як горів ЦУМ? ... ще юнаком ходячи по Луцьку та прислухаючись до оповідей мами (продавчині) він мріяв про нього.... інша мрія була про Центральний ринок (вірніше про землю під ним...) ось ви кажете ПАлиці нема а втой же час 30.08 під номером 46 та 47 стоять два питання які фактично дозволяють пану олігарху реалізувати свою "клепратичну" мрію... а те, що після тих рішень сотні людей залишаться бз роботи а тисячі членів родин без засобів для існуванння це його не турбує як не турбує і використаний ТИводар...!
Відповісти
ну то хай вся громада живе в лайні під назвою "старий ринок" бо пару десяток сімей не хочуть свій зад відірвати і зрозуміти що там не місце для торгівлі. Колись верещали підприємці з рику на місці Гостинець, нічого, переїхали і все ок. Хто хоче торгувати тому я*ця не мішають як поганому танцюристу.
Відповісти
Дві банди ділять область і місто. Холопи стоять витріщивши очі.
Відповісти
точно сказано!
Відповісти
На сторінці прохоренко Анатолія методи якими граються злодії і що вони приховують,
Відповісти
а пан Пащенко мабуть на місце Палиці мітить. Ну то розкажіть громаді, як жити при вас будемо. Чи за кого ви там просите.
Відповісти
А ви для початку на мою сторінку зайдіть і дайте відповідь що зображено на вершині трикутника на печатці волинь-фарма, і багато цікавого ще
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні