15 травня, 2017, 19:28

Легка атлетика у Луцьку: пара у свисток?

У Луцьку 13 травня відбулася Міжнародна матчева зустріч легкої атлетики. Знакові, важливі і видовищні змагання.

Передусім – дякую організаторам, що провели їх. Вчергове довели: Луцьк може гідний приймати змагання міжнародного рівня.

Але…

Ви бачили трибуни стадіону?

Був вихідний. Не було дощу і холоду. До спортивної події готувалися не день і не два.

А трибуни були ПОРОЖНІ. Зовсім.



Ну, ок. Було дві-три сотні глядачів. Але на «Авангарді» ДВАНАДЦЯТЬ ТИСЯЧ місць!

Хіба не можна було забезпечити масової реклами цієї події? Засипати місто і область біг-бордами, роликами, запрошеннями від імені офіційних осіб, акціями... І т.д., і т.п.

Потужно. Гучно. На все місто. З піар-потужностями фонду «Тільки разом» і дружніх до нього структур (в тому числі – міської ради) – це не склало б ніякої проблеми.

Чи хоча б використати старий-добрий адмінресурс, на цей раз задля хорошої справи: організувати присутність на трибунах місцевих школярів. Цілими класами привести. Інколи навіть – загнати. Хай дивляться на красивих, підтягнутих, успішних. Хай захочуть бути такими ж.

Якщо навіть один луцький школяр після примусової присутності на цих змаганнях припинив би курити в закутках – я б вважав ці змагання удесятеро успішнішими…

А так… Приїхали перші особи світу спорту. З ними пофотографувалися перші особи міста. Покрасувалися. Понаписували розлогі репортажі на «дружніх» носіях.

І все. Справа зроблена?

Здається, міська влада не зовсім розуміє свою місію. Або досі незрозуміла, що вона – влада.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Володимире, при всій повазі до вашої думки і того, що трибуни Авангарду не були заповнені, ваші думки хибні в принципі. Спробую пояснити чому.
Був вихідний - був робочий день - 8.05 - 13.05.
Не було дощу і холоду - сумнівно. Ви ж були на стадіоні і відчували температуру та мряку.
Чи хоча б використати старий-добрий адмінресурс, інколи навіть – загнати. - це нормально на вашу думку у 2017 році?
Приїхали перші особи світу спорту. З ними пофотографувалися перші особи міста. Покрасувалися - Якщо ви були уважними, перші особи спорту приїхали напередодні змагань. І місія їхнього приїзду була іншою - про неї справді докладно написали не тільки ,як ви кажете, "дружні" носії. І в військовому ліцеї першим особам спорту вихованці були справді щиро раді. А змагання пройшли вже без віпів. Щоби розтлумачити вам, чому приїхав сюди вдруге за рік Бубка і вперше в обласному центрі України побувала перша особа європейської легкої атлетики, зазначу - в четвер Хансен був у києві і зустрічався із Гройсманом, домовилися, що в нашу країну нарешті приїдуь великі змагання з легкої атлетики. Коли подивилися, де можна проводити їх, побачили, що вибір невеликий - Луцьк і Кропивницький. В Кіровоград ніхто не поїде, поїдуть до Луцька, Хансен приїхав до нас побачити, чи тут адекватні люди і стадіон. Результат - нашому місту дадуть Кубок Європи з багатоборств. Володимире, це вже серйозно. Чому? Тому що тільки у Патіо де Фіорі зайде декілька десятків тисяч гривень, не кажучи вже про Лелеки, Україну і т.п... І про місцевий бюджет. Тому не плутайте грішне з праведним - змагання із справді не до кінця розкрученою, не такою як по телевізору легкою атлетикою і візити спортивних мужів. Власне без нових змагань ,про які домовляються в умовах війни Бубка ,Гоцул, Рудюк і т.д. не буде й поступової популяризації спорту, в тому числі легкої атлетики.
Відповісти
Юрій, браво!!!!!
Відповісти
Пащенка не цікавлять реалії, він тупо ненавидить Палицю і фонд. Це не те що в нього низький рівень журналіста, це взагалі без рівня! Все просто. Може обурився що спорсмени не харчувалися в Патіо?)
Відповісти
Ні, не варто про харчування і т.п...
Існує просто чимало хибних стереотипів стосовно розвитку легкої атлетики в місті та області. При всій неповазі до суті допису я не можу сказати, що він некорисний. Реакція на нього і дискусія також сприятимуть розумінню того, що легка атлетика нікому дорогу не переходить.
Відповісти
Тобто ця влада адмінресурс використовувати не збирається.
Зрозумів, записав.
Ну якщо пусті трибуни для фонду нормально хай так.
А за що мені ненавидіти Палицю?
Він гроші на проведення дав. Дав. А глядачів фонд не завів.
Якщо моя думка хибна вибачте, але ми про це говоримо і це привертає увагу до теми )))) спортивна частина була на висоті
Палиці і Родюку +
Товстенюку і Поліщуку -
Відповісти
мушу виправити ще одну хибну розповсюджену думку.
"Він гроші на проведення дав". УСІ легкоатлетичні змагання в Луцьку фінансуються із різних джерел. Передусім це Федерації легкої атлетики України,яка є власником усіх змагань під своєю егідою. Саме ФЛАУ забезпечує приїзд і розміщення учасників, суддів, офіційних осіб. Інша частка - це місцева федерація. Ще інші, причому вагомі частки, це партнери ФЛАВО, серед яких і є Фонд Тільки разом. Причому будь-яка структура може і співпрацює із легкоатлетами.
Відповісти
То Палиці + чи - ?)
Поясніть?
Відповісти
Допис не корисний! Тому що це упереджена і суб'єктивна думка тільки однієї особи, та ще такої як Пащенко.
Відповісти
Міністерство пропаганди УКРОП.
Допис не корисний! Автора в концтабір!
Волинь 24 ЗАБОРОНИТИ !
Це наше майбутнє з УКРОП???
Відповісти
"Не" з дієсловами пишеться окремо. Правило таке є, у школі ще вчать. То до пана Пащенка
Відповісти
Підтримую Володимира. Юрій має щось писати і казати бо він у організаторів на зарплаті. Пусті трибуни то ганьба для Луцька. Для кого і для чого тоді проводити такі змагання? Для піар-акції Поліщука? Привезіть дітей з волинських сіл, якщо лучани йти не хочуть.
Відповісти
Мушу виправити вашу хибну думку
Юрій Конкевич не на зарплаті у організаторів він ВОЛОНТЕР!
Відповісти
Підтримую Ніну і Володимира. А Конкевич? Кожна жаба хвалить своє болото. Чого ходити на стадіон? Гасити недокурки на чужих лисинах? Матюки слухати, пляшкою по голові заробити?
Відповісти
Антиспорт.... Невже куций розум не дав кращого ніка в ту мить, коли клавіатура заторохтіла під куцими пальченятами?
Так ось. На легкій атлетиці недокурки не гасять і пляшок немає. Переглянь негайно завдання, а ще краше проконсультуйся в шефа, що далі писать. Не про футбол тут йдеться, прокинься, бо проспало і згубило сіль типу дискусії..
Відповісти
Конкевичу не знайшлось місця в журналістиці. Пішов "речником" до тих, в кого рідкий кал в голові і вульгарна мова, пересипана гортанною лексикою часів древньої людини. І теж деградував. Це дуже помітно. Свідома деградація за гроші як засіб виживання. Бо в луцькому спорті писати немає про що. І без писарів усе ясно.
Відповісти
Ю.Кончевич не деградировал.Просто с течением времени нервы уже не те.И бороться с дебилами становится все сложнее(а их меньше не становится в т.ч. и подставных).Так что вы на Юру не обижайтесь.Да и ,вообще,он большой профессионал своего дела.
Відповісти
Знайшовся великий спортивний експерт Пащенко)))))
Відповісти
А чому ні? І чому анонімно ховаючись за ніком? От я не ховаючись висловлюю свої думки.
Відповісти
Просто критиканство. На жаль, у пості пана Пащенко, я не бачу думки.
Мождиво пан критикан висловить свою концепцію розвитку легкої атлетики? Запропонуйте пане Пащенко своє бачення.
Відповісти
Ти Андрію просто мурло. А чого мурло? Я так вирішив і все.
Пащ написав, що його спортивна частина влаштувала, а порожні трибуни ні. Але тобі треба відпрацювати бублик Сашка Товстенюка.
Відповісти
До речі, хто такий Товстенюк? Вас дивують порожні трибуни під час змагань з легкої атлетики?
Відповісти
Мене дивують порожні трибуни.
Товстенюк - це те мурло, що відповідає за все, що робить Палиця у Луцьку.
Відповісти
Дизайн интерьера
Відповісти
Отлично
Склад фанеры
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні