07 квітня, 2017, 20:14

«Справа Волянюка» як тест для Палиці і Гунчика

Стежу за судовими перипетіями Олександра Волянюка – речника «Варти порядку» і голови Громадської ради при голові ОДА. І мене не полишає думка по те, що живу я в якомусь дивному місці, де люди втратили елементарний інстинкт самозбереження…

Для тих, хто не в курсі. 19 лютого поліцейські у Луцьку зупинили автомобіль, за кермом якого був Олександр Волянюк. Відчули запах алкоголю. Дали «дихнути». Показало триразове перевищення норми алкоголю в крові. Але Волянюк заперечує, що був п’яним…. І ось уже більше місяця судиться з поліцейськими.

Я не знайомий з Олександром Волянюком і не маю підстав ставитися до нього упереджено. Суджу як сторонній спостерігач.

І саме тому дивуюся: чому пан Олександр, бачачи, що алкотестер, як він тепер стверджує, показав неправильні дані, не поїхав у наркодиспансер, не пройшов офіційного, підтвердженого документом обстеження? Речник громадської організації і голова поважного дорадчого органу мав би знати, що кожен громадянин має таку можливість… Замість того він ні з того ні з сього взявся, як виявляється, жартувати )))

Тому я сам для себе роблю перший невтішний висновок: є усі підстави вважати, що пан Волянюк їздив по Луцьку таки нетверезим.

Знати це мені, як звичайному громадянину, надзвичайно важливо. Бо я не хочу, аби містом, де живуть близькі мені люди, їздили п’яні водії, впевнені у своїй безкарності.

А Олександр Волянюк таки у ній впевнений. І це другий мій невтішний висновок.

Роблю я його, спостерігаючи мовчання тих людей, від яких залежить Олександр Волянюк.

Чому керівник «Варти порядку» (громадського об’єднання, яке позиціонує себе як захисника усіх громадян) Олександр Тиводар не відсторонив Волянюка від роботи. І не заявив публічно: аби не заплямувати честі нашої структури, Волянюк до повного з’ясування обставин не працює у «Варті порядку»!

Чому неофіційний патрон і опікун «Варти порядку», голова обласної ради Ігор Палиця не зробив оргвисновків і – хай неофіційно, «між своїми» - але не вигнав зі своєї команди того, хто кидає тінь на все добре, зроблене цією командою? Ще й дає козирі політичним опонентам.

Чому голова Волинської ОДА Володимир Гунчик не заявив привселюдно, що принаймні занепокоєний неоднозначною ситуацією, в яку втрапив очільник громадської ради при вищому державному органі влади в регіоні? Не звернувся офіційно до членів Громадської ради з пропозицією тимчасово виключити Волянюка зі своїх членів. Ну чи хоча б змістити з посади голови…

Так, Волянюк якщо й пив, то небагато. І біди ніякої не наробив.

Але це може бути тільки перший дзвіночок. Безкарність породжує самовпевненість. Такі «волянюки», маючи в кишені індульгенцію від всесильного шефа, все частіше сідатимуть за кермо нетверезими.

Скажіть, панове сильні світу цього: ви переконані, що завтра такі «волянюки» не нароблять реальної біди?

Чи ви все ж таки скажете своє вагоме і впливове слово?...

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А Тиводар? Що, кращий? Навіть судячи з матюків в адресу голови ОДА? Там зібралась зграя блатних, безробітних і жебраків, які паразитують на тілі суспільства. Давно пора розігнати цих піздаболів, цю шоблу-йоблу.
Відповісти
Ця організація роздала свої посвідчення кримінальникам,щоб ці отримали дозвіл на зброю. Якщо дозвільна система оприлюднить кількість виданих дозвілів, то це перевищить кількість варти порядку.
Відповісти
На сьогоднішній день близько 3200 дозволів видано за посередництвом "варти порядку"
Відповісти
Кількість варти 1750 чоловік, яких чогось всіх не видно на вулицях міста. Бо виїзджають по інших областях для роботи тітушками.
Відповісти
Коли в слабкій державі мають місце соціальні чи політичні катаклізми, коли корабель взяв крен або тоне, наверх спливають лайно і тріски. Тобто, зявляються "помічники" - мародери, тля, блошки, кліщі - кровососи, які паразитують на ослабленому цими катаклізмами тілі держави. Вони ніби "допомагають", але й, водночас, на цьому паразитують. Катаклізми - це для них чудове середовище, з тепличним мікрокліматом, вони в ньому качають права, роблять вигляд, але паразитів не важко розпізнати. На тих речниках і їх самозваних начальниках, кого тут згадує автор, проби немає де поставити. А вони вважають, що світ без них не може існувати.
Відповісти
А ну заглохли всі, розговорились тут
Відповісти
Варта порядку створена для дерибану бурштину. Від Укрнафти відлучили, Приватбанк на 5 млрд.дол. обікрали , а де бабло красти? Для цього цю так звану варту і тримають. Узаконену укропівську банду.
Відповісти
все вірно сказано.
Така поведінка керівників має показати, "хто в домє хазяін".
Варта-озброєний приватний загін Палиці.
Якщо знадобитья, вони і поліцію за пояс заткнуть, адже БТРи стоять, змазані та готові...
Відповісти
"Справа Пащенка" - перший мій висновок - жополиз.
Другий - каблук і безхребетна і жалісна форма біологічного існування
Відповісти
А до чого тут Пащенко? Все правильно людина написала. Перекладать з хворої голови на здорову то невдячна справа. Можливо "Зевс" підробляє написанням коментарів )) але тут дурних немає.
Відповісти
Ти не зевс, ти просто гандон. Пащенко написав правду, тільки дуже мягко.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні