--> Передвеликодня толока - запорука краси й чистоти нашого краю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька
27 березня, 2017, 12:17

Передвеликодня толока - запорука краси й чистоти нашого краю

Шановні роботодавці, бізнесмени, підприємці, керівники та власники підприємств!

З приходом весни та напередодні величного свята Христового Воскресіння звертаюсь до усіх волинян від імені обласного об’єднання організацій роботодавців, із закликом і проханням взяти участь у передвеликодній толоці із благоустрою.

Дбаючи про свій добробут, свою оселю, подбаймо й про рідні міста та села, сквери та парки, дитячі та спортивні майданчики, прилеглі території до підприємств, установ, організацій, чисті та охайні подвір’я приватних будинків, та в термін до 8-го квітня зробімо усе, щоб краєвиди нашої області милували око і веселили душу, щоб і наші нащадки могли насолоджуватися неповторною красою та унікальністю рідного краю.

Не залишайтесь байдужими та за доброю традицією наших пращурів зробимо нашу Волинь охайною та чистою!

Зичу всім натхнення, успіхів, організованості, самоповаги і задоволення від результатів роботи !

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підтримую!
Відповісти
Однодумці та бажаючі зробити все для кращого майбутнього нашого славного міста щиро підтримують ініціативу, шановного Володимира Івановича, багаторічного мудрого керівника флагмана машинобудівної галузі Луцька. Зробимо напередодні ВЕЛИКОГО СВЯТА ХРИСТОВОГО ВОСКРЕСІННЯ!!! наше місто чистим, охайним, зеленим, комфортним для проживання громади.
Щоб і надалі наше місто залишалося таким.

Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні