08 березня, 2017, 21:17

Про 8 Березня: крапля жовчі

Жить стало луччє, жить стало вєсєлєє) Напередодні 8 березня чистокровні білі ар... феміністки вчили мене, не-чистокровну не-білу типу-не-феміністку, як мені 8 березня святкувати.

На сєкундочку, свято, яке я святкую ідейно ще з підліткового віку, коли багатьох внєзапно пробуждьонних грантоїдських феміністичних організацій ще й в пруєкті не було.

Ну і з другого ідеологічного табору свідків секти Альцгеймера імені В'ятровича - теж не позбулася уваги. Окремим постом патріотичного хлопака у Фейсбуці була відзначена моя роль як типу-біосміття, ібо у ФБ підписана як Лєна, а не Олена.

Йоооой, знав би ти, хлопче, що моє псевдо так зареєстровано ще й в Департаменті з питань інтелектуальної власності й авторського права, щоб всіляке рагульйо не вчило життю.

Я поважаю своє паспортне ім'я, не ображаюся ані на Олену, ані на Оленку в приватному спілкуванні, та коли мова про позиціонування як письменницю, як то кажуть, маю право.

Ну і про 8 березня. Пам'ятаю, ціную, шаную. Традиційно.

Дискримінованою себе не почуваю, але свідома того, що багато в чому це заслуга не моя, а тих, хто створив колись відповідний правовий та політичний бекграунд.

Але фемінізм добрий - як похудання. Коли здоровий - гармонія. Коли нє - анорексія.

Шануймося. Щоб там не казали істинні фем... і укр... Коротше, самопроголошені чистокровні арійці з усіх сторін.

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодець, Лєна. Розумна і красива жінка.
Відповісти
Дякую за підтримку. Направду, дещо комплесую стосовно цього допису саме тут. Бо на моїй сторінці у ФБ він органічний як особистий життєвий досвід осмислення свята. А у передруці - виглядає дещо позерськи та провокативно, тому не здивуюся, якщо до вечора набере купу дизлайків та постів обурення щодо стилістики. Але, якщо видання вважає його цікавим для себе, можливо, комусь дійсно буде цікаво ознайомитися, а відгуки потрібні різні.
Відповісти
Старі люди старі свята
Відповісти
Таки семдесят лет совіцкой власті в галавах! В пакаленіі людей, шо далжни білі жіть прі камунізме єто ПРАЗДНІК!. НО. Как ні полх бил сторй - ідеологія била там. Мощно біла. І креппко угнезділась в мазгах єтіх граждан-гражданок. Імеют право .
Відповісти
Хворий В'ятрович чи ні ( думаю ні), суворіше це про Олену - він робить свою роботу як вміє і розуміє. " розрухи у головах"-по Булгакову і кожен для себе вирішує - це свято чи ні. А от на державному рівні - все вірно робить В нас своя історія Чим далі ми від московських "дней пабеди, весни' армії- тим краще. А квіти жінкам треба дарувати. Часто. Просто. А не на 8.....
Відповісти
Свідки Альцгемера-! Браво !це круто образно і інтелектуально! Не всі знають і не всі зрозуміють красу авторського поєтичного задуму. Та святкуйте на здоров"я! Хто заважає? І квіти хай вам дарують не тільки в цей день -(типу повод )! Але я згідний на 100% що на Державному рівні цього свята бути не має. Зараз сусіди наші свій "рейстаг" ставлять і на 9 травня будуть його штурмувати. То і ми теж? Бо "пабеда"???- згадайте в"язнів Луцької тюрми, забитих совітами на початку війни, згадайте невинних замолдованих НКВД після "звільнення", згадайте воінів УПА. Пабеда? Чи заміна окупанта на другого окупанта? Клара Цеткін? Весна? Чи ще один день що об"єднує "братські" народи? З тими братиками що дітей наших на донбасі вбивають? Та хай собі, святкують, але- без нас! Так- це політика. Але чим меньше у нас в історії буде точок дотику, з тими, "з за паребріка", тим скоріше ми станемо Державою. А не колонією. Шкода що не всі це розуміють. Права Циля - 70 років радянської влади залишили в мізках зримий слід! Ідеологія там була ого го!
Відповісти
вас коли у Гуглі розбанять, зайдіть якось на офіційні сторінки різних інституцій різних держав і якоюсь іноземною мовою пошукайте, що здорові люди цього дня пишуть. бо я бачу, жодної іноземної, крім російської, не знаєте. звідси всі ваші страждання.
Відповісти
вас коли у Гуглі розбанять, зайдіть якось на офіційні сторінки різних інституцій різних держав і якоюсь іноземною мовою пошукайте, що здорові люди цього дня пишуть. бо я бачу, жодної іноземної, крім російської, не знаєте. звідси всі ваші страждання.
Відповісти
Панове, про совок у свідомості і т.д. - дуже неоригінально. Умови, в яких формувалося утвердження свята і його суть - речі різні. Але я не вчителька історії, щоб читати у коментарях лекції. Згідно багатьох солідних соціологічних опитувань, 8 березня є одним з найпопулярніших в Україні свят. Відтак, якщо палко шанований вами В'ятрович бажає щось лобіювати, годуючись коштами платників податків, то не вийде. Бо є чимало людей, які проти. Займатися лобізмом - це про діяльність ГО. А якщо інституція з кишені платників податків отримує заробітну плату, то хай і репрезентує суспільні настрої. Щодо "декомунізації", то декомунізовуйте свої квартири в будинках, побудованих у радянський час :) А то виходить якось непослідовно. Коли в самій назві свята звучить фраза "прав жінок", не розуміти, про що свято, після багатовікового гноблення, сущий примітив. Але давайте. Зараз модно неосвіченість загортати у вишитий рушник та припудрювати зверху гарячими гаслами. Кажуть, люди їдять і комусь навіть смакує.
Відповісти
З кішені платників податків дуже багато людей отримує кошти. Багато енроб, негідників, злодіїв, з шоколадним зайцем на чолі. І Вятрович в цьому списку- в кінці. Він все ж працює. І лють кремлівських шісток- (це не про Вас),цьому доказ. Значить- все правильно. Те що Ваш суспільний настрій не збігається з моїм, Вятровича... іньших- не проблема. Права жінок як "загноблених"- в наших умовах в більшості- фантазії "загноблених" . Які пропадають після вдалого шлюбу. ( фантазії) Я ж веду мову Лише про Державні свята. А пр Весну- З весною Вас! Романтичних вечорів, щирих почуттів. Кохання. Дітей.... І злість- печаль пройде! Удачі.
Відповісти
По-перше, в мене фантазій загноблених нема. Якщо Ви не збагнули, що мій пост про осуд крайнощів з усіх сторін, то я не знаю, яким чином це ще можна пояснювати. По-друге, щось там бажати в особистому житті незнайомій людині - вершина безтактності. Але мій чоловік би з цього посміявся на славу. Бо він заради цієї держави пройшов бої та сепаратистський полон, а не безтактно бажає чужим дружинам щирих почуттів і дітей на інтернет-ресурсах, апелюючи до совку там, де його нема.
Відповісти
Савок в мазгах - єто неорігінально? Лена, очнісь! Такі да! Такіх совковио інфіцірованих советских людей достаточно і на Западной Украіне. Как єта паєтеса. Лена Ага . Про тебя єто... На вастоке такіх гомо-советікус -вааще большінство. Нормальних голодом заморілі, зза паребріка навезлі швалі-маргіналов без роду племені, насипалі в мазгі савка, леніна, велікой пабеди, клари с розой-(я пра Люксембург). Вот. Нравітся празновать день освобожденія прастітуток- твоє неотємлімоє право. Праздновай!Савок- он не лечітся. Ватнікі аргументов не слишат! 7.62, разве шо.Говорят памагаєт!
Відповісти
це хто тут нормальний обізвавсь? у палату інтернет провели?
Відповісти
У Лєни мова, оригінальні думки, непідробний власний стиль, вільне плавання і чудове самопочуття в «філологічному» середовищі, що суттєво її відрізняє від деяких сучасних «журналістів». Ось, лише, вона розпочала про фемінізм, як її тут же відволікли від головної сюжетної лінії і з’їхали на високі «совковополітичні матерії». Я повернусь до цієї делікатної теми. З точки зору сучасного фемінізму, який проникає до нас з Заходу, сексу немає – як і при радянській владі. Є лише чоловіче «насилля». Якщо ворога немає, його треба придумати – чисто більшовицько-пролетарський підхід до проблеми, якої не існує. Однак західний фемінізм і гендерство не мають нічого спільного з боротьбою за жіночі права. Цей рух переконує жінок, що усі вони – жертви. Що їх скривдили. Швидше за усе, новому лівому західному істеблішменту потрібні нові категорії пригнічених, за права яких треба боротись. Це мігранти,мусульмани, люмпени, геї, трансгендери і, звичайно, жінки. Жінки - невичерпне джерело, з якого добуваються жертви «гноблення». Вони складають половину населення планети, і якщо їх переконати, що їм усі винні, то це відкриває для них величезні можливості. Карл Маркс зі своїм пролетаріатом нервово курить в стороні. Це відповідь на те, чому до нас з передового, «цивілізованого» Заходу перекочували різного штибу "союзи жінок". хто представляє ці «союзи»? Вдови і розведені, які мали по 5-6 чоловіків (і життя не склалось, бо тримали «високу планку»), старі дівки з напудреними носами, які не пізнали щастя материнства, не недосипали ночей від плачу немовляти... Або високоерудовані «принцеси» зі своїми нереалізованими жіночими "принадами", які постаріли, так і не дочекавшись свого принца на білому коні. Хто хоче рівності, нехай іде зі своєю китайсько-малазійською освітою в шахту, в кам’яний кар’єр електрозварниками, валить ліс і підважує ломом рейку на залізниці. Так ні! Вони вважають, що всі їм щось винні і хочуть жити за принципом іпотеки. Як на Заході, звичайно. Це коротко про те, що собою являє сучасний «фемінізм» і чи по ньому їздять, чи його їдять. І про "крайнощі", які справедливо засуджує Лєна.

Відповісти
Такі БРАВО !
Відповісти
Ватніца-перекотиполе.
Відповісти
Єврейка на службі в російсько-окупаційної секти МП.
Відповісти
ой, розкусили заговор жидомасоніу) шо то всьо про завуальований Пурім. какжитьдальше, піду нап'юсь.
Відповісти
Дякую, панове, за увагу і за всі поставлені діагнози. Переконана - з такими відчайдушними діагностами наша медична реформа (як і всі інші реформи) в надійних руках :) Тільки от ваша біда - в мене на них імунітет) А так - практикуйтеся :)
Відповісти
бажаю на щорічне свято перемоги жіночих прав - такого іскромьотного сєансу екзорцизму в рагулів))
рагулі. ваше місце у льосі. не тягніть туди жінок. нам там не подобається. святкуйте там з сєктою В`ятровичів що вам заманеться. але від 8 Березня лапи свої немиті - геть! геть!
Відповісти
Береш вихідний за свій рахунок, і святкуй до опупєнія.
Відповісти
і не набридло оце?
Відповісти
не подобається наш вихідний - виходь на роботу і фурич, животне.
Відповісти
Феєричні Стурбовані ідіотки. Поети ніби. Поетеси. Співчуття чоловіку. Щирі
Відповісти
Собі поспівчувай, довбню
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні