06 березня, 2017, 09:08

До сороковин смерті Миколи Романюка

Відпустіть вже, накінець, змучену хворобою душу Миколи Ярославовича до Творця!...

Кожне село, місто, кожна область нашої держави має щось особливе! Для мене, як для вихідця з львівщини, Волинь вирізнялася, як глибоковіруючий, православний край, де шанують Бога, свої звичаї!

Днями минув місяць, як древній Луцьк похоронив свого мера і опинився у досить складному становищі.., а події останніх тижнів все частіше змушують ставити одвічне питання: «Що робити?..», адже депутатський корпус міської ради сьомого скликання виявився не здатним до такого виклику…

А справді, що ж робити? Здавалось би, що православні волиняни обрали найкращих з поміж себе, делегувавши їм депутатські повноваження і ця еліта знає, що за православними традиціями за душу померлого посилено моляться усі сорок днів, допоки душа ще літає своїми улюбленими місцями, там, де померлий найчастіше бував, працював, там де зростав, а вже потім відходить до Бога і, як вчить церква, у ці дні душі є найважче!..

Проте, замість молитви за упокій душі, еліта не може прийняти до відома факт смерті Миколи Ярославовича, і таким чином відпустити його душу та дати вічний спокій… Це якщо говорити про Боже!..

Тепер про кесареве!

Півтора роки тому саме новообраний мер, як того вимагає закон, запропонував депутатам для розгляду кандидатуру Вусенко на посаду секретаря міської ради і депутати більшістю голосів її таки обрали секретарем, і що більше - усі майже в один голос казали і кажуть, що як секретар вона добре виконує свою роботу, навіть після смерті Миколи Ярославовича Ігор Поліщук та Євгеній Ткачук про це неодноразово говорили!..

Так, вельмишановні 42 депутати міської ради, ви що, тоді не усвідомлювали про ймовірність того, що секретар Вусенко може стати в.о. мера? Адже мер, як і кожен з нас грішних, міг в любий час померти (в ДТП наприклад)… Вам що, тільки тепер прозріння наступило?

Панове еліта Луцька!!! Напередодні сорокового дня від смерті Романюка Миколи Ярославовича, я звертаюсь до вас як лучанин, як депутат найвищого представницького органу нашого краю, як християнин, прошу вас - візьміть на озброєння законодавство України, прислухайтеся до своєї совісті (це як відомо і є Закон Божий) і звільніть вже, нарешті, його з посади, адже саме лучани хочуть розв’язати цей «гордіїв вузол» та обрати собі нового і достойного керманича!

P.S. І ще, сильніший завжди поступається і виграє!!! Бажаю Луцьку і лучанам перемоги!

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Михайло пробиває чергове дно.
Це питання до Романюка вже не має ніякого відношення.
Воно має відношення тільки до Вусенко і отримання нею права вето.
Відповісти
У війну за продовження вивезення львівського сміття в Брище, яке вивозиться туди з відома Вусенко, по розпорядженню Садового включилися всі самопомічівці. Завалимо Луцьк львівським сміттям!
Відповісти
это зальот, воин (с)
Відповісти
перестаньте варнякати про те -- львівське сміття ! == УКРОП хоче захопити владу в Луцьку . НЕ будьмо бовдурами , бо легко не покажеться , якщо ці проплачені щурі дорвуться до корита .................
Відповісти
ЯНО ! ВИ--РОЗУМНИЦЯ . ПРОСВІТЛИЛИ КУПЛЕНІ МІЗКИ .
Відповісти
Пане депутате! Не тримайте нас, виборців, за лохів -вихваляючись, що ми вибрали найкращих. Ми не ваше відзеркалення.Ми давно вас переросли, а ви не використали свій шанс. Так що ідіть , поки є можливість піти своїми ногами.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні